okt 13, 2020
3 Views
0 0

Látta valahol? 14 éves lányt keres a rendőrség

Written by

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Cseh Alexandra eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyermek október 9-én veszprémi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

(A legfrissebb hírek itt)

Cseh Alexandra körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, szőkésbarna hajú, mely válláig ér. Eltűnésekor vélhetően fekete színű fűzős félcipőt, kék farmernadrágot, ismeretlen felsőt, feltűnő narancssárga kapucnis mellényt viselt, továbbá vállra akasztható rózsaszín-fekete iskolatáska volt nála. Különös ismertetőjegye, hogy az orra alatt vízszintes vágásnyom található.

(Ez is érdekelheti: Ön látta őket? Ezt a két emberrablót keresi a rendőrség – brutálisan összevertek egy férfit, milliókat követeltek tőle)

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cseh Alexandrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen (8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2.), vagy akár névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Police)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson? Ezzel rukkolt elő a Huawei (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni kozmetikumot? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/eltunt-keresi-a-rendorseg-cseh-alexandra/7s9jxj1

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?