ápr 27, 2021
12 Views
0 0

Lantos Gabriella a „hamis” Covid-halálgörbéről

Written by

Szerinte a pofátlanság csimborasszója, hogy a kormány a saját statisztikáit is megkérdőjelezi.

Megindult a bűvészkedés a halálozási statisztikával. Hiszen ma Gibraltárt is megelőzve Magyarország abszolút világelső lett.

Lantos Gabriella így reagált Facebook-oldalán arra, hogy Windisch László, a KSH elnökhelyetteseként a Magyar Nemzetben hétfőn azt állította, – a rendelkezésre álló adatok alapján – Magyarország nem világelső a Covid-halálozásban, valójában az EU középmezőnyében van.

Szerinte már a kormány is érzi, tarthatatlan a helyzet, ezért eljött a pillanat, hogy „kiderüljön: a 27 000 halott valójában csak 13 000”.

Az Új Világ Néppárt egészségpolitikusa egyrészt megkérdőjelezte a szerző szakértelmét, emlékeztetve rá, hogy egy jogász (volt MNB alelnök) vette nevére a „bűvészkedés a halálozási statisztikával” nevű „piszkos munkát”, amit egy statisztikus sem vállalt.

Lantos Gabriella emlékeztet rá, a halálozási adatokat a kormányzati honlap naponta hozza nyilvánosságra, így Windisch László cikke azt  jelenti valójában, hogy a kormány „már a saját statisztikáit is meghamisítja”, ami a pofátlanság csúcsa.

24.hu/kozelet/2021/04/27/lantos-gabriella-a-hamis-covid-halalgorberol/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?