máj 9, 2021
10 Views
0 0

Labdarúgás: Nem adtam rá okot, hogy Varga Zoltán lemondjon rólam – Limperger

Written by

Limperger Zsolt, a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Érd vezetőedzője a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta, szinte kizártnak tartja, hogy valaha a Ferencváros felnőttcsapatánál dolgozzon – amelyet játékos-pályafutása során annak idején éveken át erősített.


Hirdetés

Limperger Zsolt már több mint nyolc éve az Érd vezetőedzője (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)

„A Jóisten tudja – felelte Limperger arra a kérdésre, hogy valaha dolgozik-e majd az FTC-nél. – A felnőttcsapattal szinte kizárt. Más pozícióra pedig nem lehet azt mondani, hogy soha.”

Az 52 éves szakember 2013 óta dolgozik az Érd vezetőedzőjeként. Jelenleg a 10. helyen áll csapatával a harmadosztály 20 csapatos Közép-csoportjában.

„Másképp viszonyulnék a játékosokhoz, ha első vagy másodosztályú csapatot vezetnék. Tudom, hogy van olyan labdarúgó, aki reggel hatkor kel, ötig dolgozik, és utána megérkezik a fél hatkor kezdődő edzésre. Tőle nem lehet olyat kérni, mint egy profitól. A-licencem van, tudnék dolgozni az NB II-ben. Kerestek már több helyről, de olyan ajánlat még nem volt, ami felcsigázott volna.”

A Real Madrid-szurkoló Limperger a mai napig nem tudja, hogy Varga Zoltán annak idején miért kezdte el mellőzni a Ferencvárosnál.

„Én nem adtam rá okot, hogy lemondjon rólam. Zoltán egyik nap kitalálta, hogy tizenegy Limpergerrel milyen jó lenne a Fradi, két hét múlva meg már el akart zavarni. Valakik rosszakat súgtak neki” – vélekedett.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/labdarugas-nem-adtam-ra-okot-hogy-varga-zoltan-lemondjon-rolam-limperger-2825367

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?