okt 13, 2020
7 Views
0 0

Kunhalmi Ágnes “nem kicsit” haragszik Szanyi Tiborra, Hadházy Ákost is helyretette

Written by

Kunhalmi Ágnes “nem kicsit” haragszik Szanyi Tiborra, Hadházy Ákost is helyretette

A borsodi időközi választáson szoros küzdelemben, de a kormánypárt jelöltje nyert. Az elemzők különbözőképpen értékelik a választást, abban viszont egyetértenek, hogy nem sikerült elég szavazót megszólítani az ellenzéknek.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV Startban értékelte a választás eredményét, amit nagyon jónak és pozitívnak tart. Emlékeztett arra, hogy a győzteskompenzációt a Fidesz megkapná rendes országgyűlési választáson, annak is van jelentősége, hogy kisebb különbséggel győzött a Fidesz.

Kunhalmi szerint be lehet hozni ezt a különbséget – Bíró Lászlónak köszönetét fejezte ki, akinek személyében “nagyon tisztességes, becsületes” embert ismert meg.

Hadházy Ákos szerint az összefogásnak ez a formája nem elegendő. Erre Kunhalmi Ágnes úgy reagált, hogy Hadházy Ákossal az a baja, hogy mostanában nem nagyon értenek egyet. Korábban jóban voltak, de most sok olyan húzása van, amivel nem tud egyetérteni. Ezért nem kívánja kommentálni tovább Hadházynak azt a kijelentését, hogy ez az összefogás így nem jó.

Az MSZP társelnöke szerint 94 százalék volt az átszavazási hajlandóság, az időközi választás összecsiszolta őket. Ezeket a térségeket nem lehet cserbenhagyni, nem engedheti meg az ellenzék magának, hogy a Fidesz szembeállitsa egymással a vidéket és a fővárost.

Szanyi Tiborra “nem kicsit” haragszik, szerinte ártott az ellenzéknek és a Fidesz leváltásának – mondta arra utalva, hogy Szanyi Tibor pártja indított egy jelöltet, ezzel Kunhalmi szerint szavazatokat vitt el a köztársasági oldaltól.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201013-kunhalmi-agnes-nem-kicsit-haragszik-szanyi-tiborra-hadhazy-akost-is-helyretette

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?