máj 2, 2021
8 Views
0 0

Kunhalmi Ágnes jelentette be, az MSZP a jobbikos jelöltet támogatja Fejér megye 4-es számú választókerületében

Written by

Kunhalmi Ágnes jelentette be, az MSZP a jobbikos jelöltet támogatja Fejér megye 4-es számú választókerületében

Az MSZP társelnöke Facebook-oldalán arra emlékeztetett, hogy Kálló Gergelynek a 2020-as időközi választáson egyszer már sikerült legyőznie a Fidesz jelöltjét, ezért abban bíznak, hogy ez megismételhető 2022-ben.

Kunhalmi Ágnes megjegyezte posztjában, hogy mostani kiállásuk oka, hogy szerintük a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. „Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel abban, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!”- írja.

✔️Az MSZP régóta vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei…

Közzétette: Kunhalmi Ágnes – 2021. május 2., vasárnap

Azt már az Index említette meg cikkében, hogy a bejegyzésből nem egyértelmű a Párbeszéd támogatása, de mivel közösen indulnak az MSZP-vel, így nagy valószínűséggel Szabó Tímeáék is beállnak Kálló Gergely mögé.

Az Index arra is utal, hogy Kunhalmiék döntése nem sokkal azt követően történt, hogy a Jobbik elnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje bejelentette: Budapest 15. számú országgyűlési egyéni választókerületében az MSZP–Párbeszéd által jelölt Kunhalmi Ágnest támogatják.

atv.hu

Az ellenzék mindenképp megtartja az előválasztást

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210502-kunhalmi-agnes-jelentette-be-az-mszp-a-jobbikos-jeloltet-tamogatja-fejer-megye-4-es-szamu-valasztokeruleteben

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?