nov 21, 2020
9 Views
0 0

Kulka Jánossal térne vissza a színpadra Csűrös Karola

Written by

Bár a helyi önkormányzat és﷯a Szomszédok című teleregény atyjának özvegye﷯nagy﷯ ünnepséget tervezett, a járvány﷯ miatt végül szűk körben gyűltek össze. Annak nagyon örült, hogy kollégája﷯és jó﷯barátja, Kulka János is tiszteletét tette abban bízik, együtt térhetnek vissza a színpadra. Csűrös﷯Karola aggódott, hogy nem tud﷯részt venni az avatáson, mivel a tavalyi súlyos sérülése óta nehézkes számára a járás, ám mindenki örömére végül megjelent a ceremónián.

(A legfrissebb hírek itt)

–﷯Nagyon szép lett a tábla. Egy kicsit bánom, hogy nem a tervek szerint történtek a dolgok. Sok meghívott és érdeklődő volt, de csak tízen lehettünk. Ettől függetlenül﷯szép esemény volt, a férjem unokáinak is tetszett –﷯kezdte lapunknak a kultikus sorozat Etusa.

A Szomszédok két csillaga, Csűrös Karola és Kulka János jóbarátok / Fotó: Varga Imre

A Szomszédok két csillaga, Csűrös Karola és Kulka János jóbarátok / Fotó: Varga Imre

Az avatáson elérzékenyült Kulka János, amikor meglátta mestere﷯emléktábláját. Megköszönte érdeklődésünket, de nem kívánt nyilatkozni. Csűrös Karolával váltottak néhány szót, meg voltak hatódva.

– A férjem nagyon szerette Jánost, az egyik kedvenc színésze volt. Én is imádom, régen sokat vendégeskedett nálunk, a mai napig rendszeresen beszélünk telefonon. Ha﷯ kimondom﷯a férjem nevét,﷯elsírja magát, az avatáson is nagyon elérzékenyült –﷯folytatta a színésznő.

– Gyakran hív, én is sokszor keresem. Nosztalgiázunk, az élet nagy dolgairól beszélünk. Hála istennek, már nagyon szépen beszél az agyvérzése után, szinte teljesen olyan, mint előtte volt. Vicces lenne, ha egyszer, egy darabban vagy filmben játszanánk újra, nagy visszatérés lenne mindkettőnknek.

A színésznőnek pár éve volt bokaszalag-szakadása, akkor minden szerepét visszaadta. Szeretett volna﷯visszatérni a színpadra, ám férje halála, a﷯tavalyi térdtörése és﷯ mélyvénás trombózisa miatt ez várat magára.

– Hiányzik a színpad, ha lenne szerep, amit eltudok játszani, visszatérnék. Sajnos a mozgás még nem megy, bár a gyógytorna segít, járni nem tudok, most kerekesszékben toltak le. Pedig nagyon tudtam táncolni, szerettem is. Ha a közeljövőben újra tudok﷯ játszani, az nagyon jó lenne – bizakodott Csűrös Karola.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Forralt bor, gyömbér, fahéjas alma: illatokkal is hangolódhatunk az ünnepre (x)
Most kell spájzolni! Így vásárolhatunk olcsóbban a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kulka-janos-csuros-karola-szinhaz-visszateres/h1b68tp

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?