máj 9, 2021
19 Views
0 0

Kulcsár Edina elképesztő fogyása – videón mutatta meg bikinis testét akkor és most

Written by

A közösségi oldalán két videóból összerakott felvételt mutatott be Edina. Az első még február közepén készült, a felvétel második fele pedig a mostani állapotot mutatja. A változás szemmel látható!

(A legfrissebb hírek itt)

“Az első videó február 18-án készült, mert már akkor elhatároztam, hogy idén beachbody-t szeretnék, a másik videó pedig ma reggel készült, vagyis Május 8-án. Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm. RENGETEG kérdést kapok, hogy hogyan csináltam, de a válasz egyszerűbb mint gondolnátok. Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt. ( Egyébként meg ,,csak” pár kilót fogytam. Vannak akik 20-30 vagy akár annál többet is fogynak! Na az a nem kis teljesítmény! )

Folyamatosan kéritek, hogy írjam le, hogy kezdtem, miket ettem, milyen egyéb praktikám volt, így erről majd egy külön posztban írnék/mesélnék! Mindenesetre büszkeséggel tölt el, hogy meg tudtam csinálni. Nem az a célom ezzel a videóval, hogy bárkit fogyásra buzdítsak! Mindenkinek a saját maga döntése, hogy ő, hogyan érzi jól magát a bőrében. Én így érzem magam jobban! Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni, aki buzdító üzeneteket írt nekem és szurkolt, hogy minél hamarabb elérjem a célom.”

(Ez is érdekelheti: Kulcsár Edina gyermekei.)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kulcsar-edina-fogyasa-videon/tm8vcdb

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?