okt 13, 2020
10 Views
0 0

Kukát és bevásárlókocsit tettek a sínekre, hogy videóra vegyék az ütközést – eljárás indult a kamaszok ellen

Written by

Kukát és bevásárlókocsit tettek a sínekre, hogy videóra vegyék az ütközést – eljárás indult a kamaszok ellen

A két fiatal fiú beismerte tettét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába 2020. augusztus 16-án 6 óra 11 perckor bejelentés érkezett arról, hogy Budapest, XVII. kerületében a Rákoshegyi vasútállomás közelében egy személyvonat elsodort egy síneken lévő bevásárlókocsit – írja a Police.hu.

A rákosmentei járőrök a bejelentés után a helyszínre érkeztek és azonnal megkezdték az információgyűjtést. Miközben a rendőrök a bejelentővel beszéltek és keresték a bevásárlókocsit, elment mellettük egy másik vonat, ami szintén nekiütközött valaminek; később kiderült, hogy ezúttal egy műanyag kuka volt a síneken.

A helyszínt körbejárva a rendőrök két fiatal fiút találtak az erdőben, akik elmondták, hogy ők tették a kukát és a bevásárlókocsit a sínekre azért, hogy az ütközésekről videót készítsenek. A 14 éves és a 15 éves fiúk elismerték azt is, hogy három nappal korábban is tettek bevásárlókocsit vonatok elé, melyről szintén csináltak videót.

A XVII. kerületi Rendőrkapitányság a feltételezett elkövetők ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201013-kukat-es-bevasarlokocsit-tettek-a-sinekre-hogy-videora-vegyek-az-utkozest-eljaras-indult-a-kamaszok-ellen

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?