márc 31, 2021
6 Views
0 0

Közeleg a nagy nap: már kiválasztotta ruháját Rácz Jenő felesége – de a sztárséf csak ekkor láthatja

Written by

A jövendőbeli menyasszony betekintést engedett a Story magazinnak a ruha kiválasztásának folyamataiba is, kiderült például, hogy Dóri gyerekkorában sohasem álmodozott álomesküvőről, sőt, egészen a lánykérés pillanatáig úgy érezte, belőle soha sem lesz feleség.

(A legfrissebb hírek itt)

Dórit akkor kapta el a szervezési láz, miután felpróbálta az első ruhát. – Amikor felvettem azt éreztem, ez a ruha gyönyörű! Hirtelen felerősödött a lelkesedésem. Jópár szalonban jártam, egyiket próbáltam a másik után. Egyik szebb volt mint a másik. Csak álltam bennük és azon zakatolt az agyam, hogy hogy fogok én így dönteni. Annyira szépek ezek a ruhák és annyira szépnek érzi magát bennük egy nő, hogy egyszerűen lehetetlennek tűnt a választás – mesélte nevetve, édesanyja és nővére azonban nagy segítséget jelentettek a választás során.

(Ez is érdekelheti: Már az esküvő helye és dátuma is megvan: évfordulót ünnepelnek Rácz Jenőék – fotó)

– Az anyukám ellene van a túlzottan átlátszó, mélyen dekoltált daraboknak, és leszavazta őket. A testvéremnek érdekes módon épp azok a ruhák tetszettek, amiket az előzetes elképzeléseim szerint választottam ki. Hiába volt gyönyörű egy-egy elegáns darab, a nővérem szerint azok nem tükrözték a személyiségemet és ebben igazat adtam neki – mesélte a lapnak Dóri, aki próbálta a vőlegényt is bevonni a választásba, Jenő azonban hallani sem szeretett volna az egészről.

Bár tökéletes alakja miatt nincs rá szüksége, Dóri ha teheti heti ötször is ellátogat az edzőterembe, szeretné ugyanis ha a nagy napra tényleges tökéletesen passzolna rá a ruha és nem kellene amiatt aggódnia, hogy épp kap-e levegőt.

EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/racz-jeno-gyuricza-dora-eskuvo-ruhavalasztas/81fhqjv

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?