máj 29, 2021
28 Views
0 0

Koronavírusban elhunyt kollégáját gyászolja a betegséget már kétszer leküzdő Eperjes Károly

Written by

– Nem beszélhetek róla hosszan, Covid-idő van. A gyártásvezetőnk, Horváth­ Attila is elhunyt, Isten nyugosztalja! Mások is, szereplőket is kellett cseréljek a Covid miatt – sóhajtott hosszú, őszes szakállát megsimítva, amit egy szerep kedvéért növesztett meg, de eredetileg nem a filmje kedvéért.

(A legfrissebb hírek itt)

– Egy pap barátom megajándékozott egy könyvvel, és én azt mondtam, hogy jó lenne ebből filmet csinálni – mondta Rónai Egon kérdésére az ATV Spiriten tegnap 20.45-kor látható Rövidre vágva című műsor felvételén.

– Öt éve dolgozunk rajta. Kapott a film pénzt, de én nem erre növesztettem a szakállamat. Remélem, azt a filmet még eljátszom, de az csúszik – mondta, s további részleteket árult el a produkció­ról, amely 300 millió forint támogatást kapott a Nemzeti Filmalaptól.

Ez is érdekelheti: Világritkaság a dupla megfertőződés, ami a színésszel történt: Eperjes Károly 66 évesen kétszer győzte le a koronavírust

– XX. század egyik nagy történelmi pillanata, amikor szétverik egy éjszaka 1950. június 8-án a szerzetesrendeket. Több mint tízezer embert evakuálnak, és ebben van jelentős papi szerep. Ezt fölkínáltam Reviczky Gabinak, aki azt mondta, „ez a tied, Szami”. Most nem mondok más nevet, aki azt mondta érthető módon, hogy: most annyira nehéz az élete, hogy ezt még korai lenne vállalni – sorolta, utalva ismét a járványhelyzetre.

– Így rajtam maradt végül a szerep. Én is rendezem, úgyhogy játssza-rendezi, Eperjes Károly. Erről most többet nem mondhatok, mert még van hat nap… Nem vagyok babonás, de ebben a járványidőben, ebben a szeszélyes időjárásban nem tudhatjuk…

A produkcióban a főszerepeket Telekes Péter, Gál Tamás, Pásztor Erzsi, Eperjes Károly, Nemcsák Károly, Jakab Tamás és Tóth János Gergő alakítja. A mellékszerepekben pedig többek között Derzsi János, Koltai János, Tordai Teri, Császár Angéla és Tóth Auguszta lesz látható. Sz. B.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/eperjes-karjoly-koronavirus-covid-filmforgatas-gyasz-kollega/cwvsc0v

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?