ápr 4, 2021
7 Views
0 0

Koronavírus: Falus szerint a nyarat is maszkban, tömegrendezvények nélkül kell végigcsinálni – videó

Written by

Az ATV Híradójának mesélt a járványhelyzet várható alakulásáról Falus Ferenc.

(A legfrissebb hírek itt)

A korábbi tisztifőorvos bizakodó: szerinte a jelenlegi tempóban haladva elképzelhető, hogy a következő tanév kezdetére, szeptemberre már a felső tagozatosok is megkaphatják az oltásukat.

Ugyanakkor nyárra nem sok enyhítést ajánl, mint elmondta, azt az időszakot is a távolságtartásra ügyelve, a maszkokat pedig szabályosan hordva kellene végigcsinálni. Csak akkor lehetne levenni szerinte az orrunkat és szánkat takaró textilt, ha egyedül, vagy családunk körében vagyunk, esetleg sportolunk. Falus arról is beszélt, úgy gondolja, nyáron nem szabadna engedni a tömegrendezvények megtartását, de több tesztvételt is szorgalmazna, mivel azoknak száma még mindig nem elegendő – így nem is csoda, ha minden negyedik pozitív lesz közülük.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Lakásfelújítás: ezekkel a támogatásokkal lehet belevágni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/falus-ferenc-koronavirus-maszkhordas-nyaron/dcjrsqs

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?