jan 14, 2021
6 Views
0 0

Koronavírus-biztos robotokkal ellenőrizteti a stábtagokat Tom Cruise

Written by

Mit neki a világjárvány! Bár az elmúlt hetekben már több alkalommal is egyértelmű jelét adta annak, hogy a végletekig is képes elmenni azért, hogy a Mission: Impossible hetedik részének forgatását többé ne kelljen félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt, Tom Cruise újra és újra bebizonyítja, hogy lapul még egy és más a tarsolyában.

A többszörös Golden Globe-díjas színész és filmproducer ugyanis véresen komolyan veszi a járványügyi előírásokat, miután az elmúlt évben többször abba kellett hagyniuk a munkálatokat. Maga is többször ellenőriz mindenkit a felvételek szünetében, egy alkalommal pedig hatalmas port kavart kiborulásával, amikor is szabályszegésen kapta a forgatáson dolgozókat: éktelen haragra gerjedve utasította őket rendre, ami állítólag megszokott a színésztől, aki képes két maszkot is felvenni, nehogy megfertőződjön, sőt, még egy hajót is vett, hogy a stábtagokat elszeparálhassa a helyiektől.

(A legfrissebb hírek itt)

És ez még nem minden: Cruise a zökkenőmentes forgatás érdekében egy szigorúan titkos, egy egykori katonai bázis területén építtetett koronavírus-biztos filmstúdiót, ahol – mint kiderült – a munkájukat robotok is segítik – írja a Mirror.

Az 58 éves hollywoodi színész a lap szerint két robotot is vett, amelyek koronavírusra tesztelik a stábtagokat.

„Tom nagyon komolyan veszi ezt az egészet, két robotot is vett, hogy amikor ő nincs jelen, azok tartsanak rendet, ellenőrizve, a stábtagok minden szabályt betartanak-e. Rengeteg pénzt kap ezekért a filmekért, ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy nagy szerencséje van, hogy egyáltalán dolgozhat” – mondta egy, a színész mellett dolgozó informátor.

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak a Candida-diéta segíthet! Tippek és trükkök hüvelygomba ellen (x)
Önt is megviselik a menstruációt megelőző napok? Lehet, hogy PMS-e van! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/tom-cruise-mission-impossible-forgatas-robot-koronavirus/e7m78qz

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?