márc 30, 2021
3 Views
0 0

Kormányzati káoszkommunikáció avagy lassan annyifélét mondanak, ahányan vannak!

Written by

Arról már rég lemondtunk, hogy szakmailag pontos, bizonyítékokon alapuló tájékoztatást kapjunk az operatív törzs és a kormány tagjaitól. A magyar emberek tényleg csak kapkodják a fejüket, mert az összeesküvés-elméleteknek éppen a kormány káoszkommunikációja ágyaz meg leginkább

– írja a Jobbik Magyarországért sajtóközleményében, akik szerint az operatív törzs egyik tagja, hol arról beszél, hogy az oltás megvéd, majd a másik azt mondja, hogy csak hamis biztonságérzetet ad. A harmadik azzal hiteget, hogy áprilisban jön a nyitás, a negyedik arról beszél, hogy csak nyár elején lehet majd enyhíteni. Az ötödik arról hadovál, hogy meg sem rendültek a kórházak, a hatodik meg azt állítja, hogy nagy a baj, és tele vannak az intenzívek.

A párt véleménye szerint már az is hatalmas előrelépés lenne, ha az operatív törzs tagjai és a kormánytagok egyet vagy legalább hasonlót mondanának. Éppen ezért a Jobbik azzal a kéréssel fordul az operatív törzshöz és a kormányhoz, hogy ezekben a nehéz időkben legalább egymásnak ne mondjanak ellent.

alfahir.hu/2021/03/30/jobbik_operativ_torzs_jarvany_koronavirus

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?