márc 28, 2021
2 Views
0 0

Kórházban ápolják a koronavírusos Süli János minisztert

Written by

Kezdi jobban érezni magát, ha minden jól megy, lassan elhagyhatja a covid-osztályt.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Kórházban kezelik Süli Jánost, a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli minisztert. Erről ő maga írt a Facebookon nemrég.

Bejegyzésében közölte, lassan kezdi jobban érezni magát, és az orvosok is bizakodóak az állapotával kapcsolatban.

Kedves Tolna megyeiek❗️

Lassan kezdem jobban érezni magam és az orvosok is bizakodóak az állapotom kapcsán!🙏🏻

Ha minden jól alakul, már a következő héten elhagyhatom a kórházat. 🏨

Azt gondolom, nem lehetek elég hálás a szekszárdi Balassa János Kórház covid-osztályán dolgozóknak, akik minden nap emberfeletti munkát végeznek.👨🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, amelyek a legnehezebb napokon erőt adtak nekem!

Ha minden jól alakul, már a következő héten elhagyhatom a kórházat. Azt gondolom, nem lehetek elég hálás a szekszárdi Balassa János Kórház covid-osztályán dolgozóknak, akik minden nap emberfeletti munkát végeznek. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, amelyek a legnehezebb napokon erőt adtak nekem!

– írta.

Süli legutóbb március 18-án írt arról, hogy karanténba került.

����Kedves Tolna megyeiek❗️ Lassan kezdem jobban érezni magam és az orvosok is bizakodóak az állapotom kapcsán!�������� Ha…

Közzétette: Süli János – 2021. március 28., vasárnap

hvg.hu/itthon/20210328_Korhaz_Suli_Janos_koronavirus#rss

Komment írása

Article Categories:
hvg.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?