máj 12, 2021
10 Views
0 0

Korábban Terence Hill testőre is volt Curtis emberöléssel gyanúsított testvére

Written by

Korábban Terence Hill testőre is volt Curtis emberöléssel gyanúsított testvére

Sz. Lajos egy biztonsági szolgálat tagjaként számos világsztár védelméről gondoskodott budapesti látogatásuk során.

Mint ismert, kedd hajnalban Budapesten és Gyömrőn fogtak el három férfit a 2009-ben meggyilkolt volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre ügyében. Tekintettel a bűncselekmény súlyára, az elfogásokat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei hajtották végre. A két helyszínen most elfogott három férfi közül a 49 éves Sz. Lajost, aki az ismert rapper Curtis testvére és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtóként gyanúsították meg kedden a nyomozók. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) mindhárom férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A Blikk közben már arról ír, hogy Curtis bátyja, Sz. Lajos egy biztonsági szolgálat tagjaként számos világsztár védelméről gondoskodott budapesti tartózkodásuk idején. Például 2018-ban Terence Hill-t kísérte, de Ronaldinho mellett is feltűnt, ahogy a spanyol válogatott és az FC Barcelona kiválóságának, Puyolnak a védelmét is biztosította.

A rendőrség honlapján felidézték, hogy a 45 éves focista 2009-ben tűnt el budapesti, XVII. kerületi otthonából. A KR NNI munkatársai 2020. október 23-án Baranyajenő térségében találták meg, majd a nyomozás során azonosították a férfi földi maradványait. Megállapították, hogy a férfit meggyilkolták. A bűncselekmény elkövetésével a jogerős szabadságvesztését töltő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt korábban gyanúsítottként hallgatták ki – írja az MTI. Eltűnésekor az egykori focista érintett volt az Eclipse-ügy több mint egymilliárdos adócsalásában.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210512-korabban-terence-hill-testore-is-volt-curtis-emberolessel-gyanusitott-testvere

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?