ápr 8, 2021
3 Views
0 0

„Köpni, nyelni nem tudtam” – Szexet ajánlott egy híres rendező a tini Köllő Babettnek

Written by

Budapest — Döbbenetes titokról lebbentette fel a fátylat Köllő Babett (42). A színésznő csupán 16 éves volt, amikor egy ismert hazai színházi rendező szexet ajánlott neki pályája elején. Babett először nem értette, miről van szó, de miután egy barátja felvilágosította, mit is vár tőle a nála 20 évvel idősebb férfi, még ő szégyellte el magát.

(A legfrissebb hírek itt)

– Elhívott a lakására, de nem mentem el. 16 éves voltam – árulta el a megdöbbentő történetet a Life Tv-n péntek este 10-kor képernyőre kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Babett elmesélte azt is, hogy miután nem ment el, ez a bizonyos rendező az egész társulat előtt szégyenítette meg.

– „Picikém, miért nem voltál nálam az este?” – idézte fel Hajdú Péternek Babett az idős férfi beszólását.

– Köpni, nyelni nem tudtam, egyszerűen csak fülig vörösödtem. Úgy tette fel a kérdést mindenki előtt, mintha egy rendszeres dologról beszélne, ami most elmaradt – mesélte a részleteket a Blikknek a színésznő, aki akkor egy idősebb barátjától kért segítséget.

A szőke színésznő erről Hajdú Péter műsorában beszélt / Fotó: Life TV

A szőke színésznő erről Hajdú Péter műsorában beszélt / Fotó: Life TV

– A szüleimnek el sem mertem mondani, mert szégyelltem a dolgot, azt hittem, valamit én csináltam rosszul, hogy ilyen helyzetbe kerültem. Anyukám szerintem a mai napig nem is tudja – vallotta be Babett.

Bár hangsúlyozza, nem történt közöttük semmi, mégis szexuális abúzusként éli meg a dolgot.

– Abban nincs semmi felnőttként, ha egy férfi elhív vacsorázni egy nőt és elmondja, hogy mit szeretne tőle, ilyen a férfi-nő kapcsolat. Azt viszont határozottan abúzusként élem meg, hogy miután én visszautasítottam őt azzal, hogy nem mentem fel a lakására, többé nem dolgozott velem. Míg előtte osztott rám szerepeket, az eset után hoppon maradtam – magyarázta Babett, aki aztán elkerült a társulattól, máshol dolgozott, de később is szembe találta magát a férfival.

(Ez is érdekelheti: Köllő Babett megtanította Hajdú Pétert twerkelni)

– Kétszer futottunk össze, csak „szia-szia” volt, nem beszéltünk egymással, mégis felhozta bennem a dolgot a találkozás. Szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy nagyon fiatalon történt ez velem, szinte fel sem fogtam ennek a súlyát, éppen ezért könnyebben le is tudtam rakni ezt a terhet – mondta Babett, és hozzátette, nem fogja elárulni a férfi nevét.

– Ez 20 évvel ezelőtt történt, nem értek egyet azzal, hogy ennyi idő után teregessük ki a múltat. Beteg dolognak tartom, de nem akarom ezt előhozni.

Hasonló ügyek

Köllő Babett történetéhez hasonló esetek nemegyszer előfordultak már a magyar színházi világban. Elég csak két kiemelt esetre gondolni: Marton Lászlót és Gothárt Pétert is szexuális abúzussal vádolták meg az elmúlt években. Martont összesen 10 nő vádolta szexuális zaklatással. A rendező minden tisztségéről lemondott, a Vígszínházból kirúgták, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen etikai vizsgálat indult ellene. Gothártól pedig 2019 novemberében a Katona József Színház egy zaklatási ügy miatt vált meg.


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan öltözzünk túrázáshoz? Így válasszuk ki a megfelelő ruházatot (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szexet-ajanlott-rendezo-kollo-babettnek/xvzxkc7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?