okt 13, 2020
20 Views
0 0

Könnyelmű ígéretet tett a menedzser: Könyves győztes gólja miatt most Moszkváig tekerhet

Written by

(A legfrissebb hírek itt)

A Zalaegerszeg csatára volt a nemzeti csapat hőse, az ő találatával 1-0-ra verték a mieink idegenben Szerbiát a Nemzetek Ligájában. A topolyai születésű focista a mérkőzés előtt meghökkentő sms-t kapott az ügynökétől.

– Azt írta, ha gólt szerzek a meccsen, elbiciklizik Oroszországba, ahol legközelebb játszik a válogatott. Üzenem neki, hogy kellemes utat kívánok! – mesélte nevetve a futballista a Blikknek.

Illés Zoltán örül, hogy ügyfelének az üzenet extra motivációt jelentett.

– Nagyon boldog vagyok, rögtön az első meccsén betalált a válogatottban. Az pedig külön öröm, hogy győztes gólt szerzett – mondta a menedzser, akitől lapunk szerette volna megtudni, teljesíti-e az ígéretét.

– Hobbibiciklista vagyok, napi szinten olykor 30-40 kilométert is tekerek. Sajnos Moszkva túl messze van, több mint kétezer kilométert kellene megtennem… Így már esélyem sem lenne odaérni a szerdai meccsig.

Persze, a jövőben még sor kerülhet a túrára…

Illés Zoltán örül, hogy játékosa remekelt, de most szerdáig biztosan nem teljesíti vállalását

Illés Zoltán örül, hogy játékosa remekelt, de most szerdáig biztosan nem teljesíti vállalását

Könyves álmodni sem mert hasonló bemutatkozásról a válogatottban.

– Már az óriási megtiszteltetés, hogy a keret tagja lehetek. Az, hogy kezdőként győztes góllal tudtam meghálálni Marco Rossi bizalmát, leírhatatlan érzés. Örülök, hogy szurkolóinknak is örömet tudtam szerezni – tette hozzá a focista, akire a felesége és gyermekei is nagyon büszkék. „Már akkor könnyeztek, amikor felcsendült a magyar himnusz, majd engem mutattak a tévében. Elképesztően sokat jelent a családom támogatása, amiért nagyon hálás vagyok.

Előzetesen sokan kétkedve fogadták Könyves beválogatását. Ám a szerbek elleni diadal igazolta Marco Rossi (56) szövetségi kapitány döntésének helyességét.

– Megkapta a lehetőséget, amellyel élt. Nagyon örülök a góljának. Tíz nappal ezelőtt ő sem gondolta volna, hogy ez vele megtörténhet – fogalmazott az olasz szakember.

Garami József fedezte fel

A vajdasági születésű Könyves 2008-ban került Magyarországra. A szerbiai Topolyáról igazolt az MTK-hoz. Garami József (81), a budapesti klub legendás korábbi edzője fedezte fel, s adott neki lehetőséget elsőként idehaza a bizonyításra.

– Csiszolatlan gyémánt volt, jó fizikumú, rendes gyerek, akinek kiemelkedő a küzdőszelleme. Egy harcos, aki mindig mindent megtett azért, hogy játszhasson – dicsérte a játékost a szakember.

(Ez is érdekelheti: „Mi a magyar válogatott vagyunk, teljesen normális, hogy a végén izgulunk a vezetésért” – Marco Rossi újra csodát tett)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Suzuki: a kisautótól a hibriddé válásig (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/konyves-norbert-elso-merkozes-gyoztes-gol-menedzser-igeret-bicikliut-moszkva/xn72myj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?