febr 18, 2021
2 Views
0 0

„Könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat” – Jó útra tért a Való Világ egykori rosszfiúja a börtön után: nyolc éve él makulátlan életet VV Segal

Written by

Budapest — Megjavult Segal, azaz Czifra Tamás (47), a ValóVilág 3. gazdagon tetovált, marcona arcú vagánya, aki hét évet ült drogcsempészetért Márianosztrán. Segal már a valóságshow szereplői közül is kitűnt azzal, hogy betéve tudta a Btk. paragrafusait, amit azóta is kívülről fúj, csak már nem is szegi meg a törvényeket. Lassan nyolc éve él makulátlan életet, a rács mögött lett „tiszta”. Mint mondja, a VV-nek és a börtönnek is sokat köszönhet.

(A legfrissebb hírek itt)

– Hihetetlen emberismeretre tettem szert mindkét helyen. Már egy köszönésből felismerem a hátsó szándékot – meséli Tamás. – A börtönben össze voltam zárva a piti tolvajtól kezdve a gyilkosig, aki besúgó lett pár szál cigiért. Megtapasztaltam, hogy a nélkülözés és az érdek milyen aljassá tehet embereket. A VV és a kóter nemcsak a bezártságban hasonlít, mindkettőben kivetkőzik magából a fogvatartott.

Segalnak büntetése alatt bőven volt ideje gondolkodni. Hogy hangulata jobb legyen, gyakran olvasgatta zárkájában a Móricka című vicclapot, ekkor határozta el, ha fia születik, ezt a nevet kapja. Szabadulása után azonnal elhelyezkedett, ételfutárként kezdett dolgozni.

Segalra 2005 nyarán csaptak le a rendőrök, kábítószer-csempészetért ítélték el, hét évet ült

Segalra 2005 nyarán csaptak le a rendőrök, kábítószer-csempészetért ítélték el, hét évet ült

(Ez is érdekelheti: Ezért nem bánja VV Segal, hogy negyven felett lett apuka)

– Napi 10 órát dolgozom, utána minden szabad percem a családomé. A mai napig megismernek, szép borravalókat adnak, mondhatom, nem vált hátrányomra sem a műsor, sem a börtön. A vírushelyzetben pedig felértékelődött a munkám. Sokszor viszek kórházba is ételt, s könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat – árulja el a Blikknek Segal, aki örül, hogy sok munkája van, mert így tud mindent megadni a kisfiának.

Csak egy dologra, a házasságra nem hajlandó költeni.Nem is a pénz miatt áll ellen, hiszen imádja a kedvesét, a rács mögött megfogadta, soha többé nem nősül meg.

– Miután kijöttem a börtönből, azzal szembesültem, hogy a mobil már nem csak telefonálásra jó. Miután megismertem a páromat egy közösségi oldalon, két dolog volt alap: tiszteletben tartja, hogy nem akarok nősülni, és a majdani gyermekünk neve. Amikor évekkel ezelőtt kihozta a fürdőszobából a terhességi tesztet két csíkkal, csak annyit mondott: Móricka úton van! Ultrahang nélkül is éreztük, hogy fiunk lesz – meséli elérzékenyülve a Blikknek Segal, aki természetesen párja mellett volt a szülésnél, és azóta is boldogan élnek, Ilona pedig nem erőlteti az esküvőt.

Czifra Móric már óvodás, az édesanyja pedig ugyanúgy dolgozik, ahogy az egykori villalakó.

– Újra felépítettem az életemet, de több babát már nem vállalunk – szögezi le Segal. – A kisfiamnak szeretnék mindent megadni.

Indiánnal barátok maradtak

A VV3. másik rosszfiúja, Indián (51) hófehér limuzinnal, farzsebében egy sörrel várta a börtön kapujában csomag nélkül kilépő barátját. Segal ugyanis mindenét szétosztotta a rabtársai között, ezzel is jelezve, hogy hátrahagyta korábbi életét. Azóta is barátok Indiánnal, aki szintén töltött fél évet börtönben kábítószerrel való visszaélés miatt.

A VV3. macsói, Indián (balról), Segal és Frenki

A VV3. macsói, Indián (balról), Segal és Frenki

– A múltunk nem választott szét, néha találkozunk, Indi is becsülettel dolgozik egy építkezésen, emellett boldog nagypapa – mondja Segal.


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
Változott a jogszabály, már ezek a családok is igényelhetik a babaváró hitelt (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-segal-borton-uj-elet-futar/5zsgyvx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?