Sze 30, 2020
10 Views
0 0

„Komolyan vettük, mégis elért ide is” – Elkapta a koronavírust Békefi Viki: ilyen állapotban van most

Written by

Újabb híresség kapta el a koronavírust. Békefi Viki a hivatalos Instagram-oldalán árulta el, hogy igazak azok a pletykák, amelyek szerint ő maga is megfertőződött a kórral.

(A legfrissebb hírek itt)

Viki arról is beszámolt, hogy párjával, Ya Ouval és édesanyjával van karanténban, ám súlyosabb tünetek szerencsére eddig egyikükön sem jelentkeztek, sőt, az anyukája teljesen egészséges. Ennek ellenére úgy gondolta, hasznos lenne ha leírná a tapasztalatait a követőinek.

„Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az izületeim és rázott a hideg. Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat. (Ez elég ijesztő felfedezés volt.) Mára a gyengeség maradt torokfájással és 0 szaglással. Itthon is maszkban közlekedünk, amikor anyukámhoz lejövünk. (Csak ennivalóért.)

Nagyon sokan nem veszik komolyan a vírus elleni védekezést. Nem lehet elég elővigyázatos az ember. Mi komolyan vettük, mégis elért ide is.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! Hordjatok maszkot, fertőtlenítsetek, erősítsétek az immunrendszereteket! Mi is ezt tesszük és gyógyulunk!” – írja beszámolójában Viki.

Ya Ou Feng szintén az óvintézkedések betartására kérte fel követőit egészségük érdekében:

„Olyan távolinak tűnt. Mindig vigyáztunk, de úgy néz ki, hogy mindenhova eljut ez a dolog pikk-pakk. Kérlek titeket, vegyétek komolyan az óvintézkedéseket, tegyetek meg mindent a megelőzés érdekében. Mi jól vagyunk, jól leszünk. Most egy jó pár napig majd itthonról jelentkezünk be nektek. Vigyázzatok magatokra” – üzente rajongóinak az énekes.

(Ez is érdekelheti: Óriási a boldogság: hatalmas lépésre szánta el magát Békefi Viktória és Feng Ya Ou)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Döbbenet: elektromos fogkefe mentett meg egy párkapcsolatot (x)
Megint kiújult a hüvelyfertőzés? Ezt a 6 dolgot tegyük meg a tünetek esetén (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bekefi-viki-koronavirus-ya-ou-feng-karanten/04wnntn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?