ápr 16, 2021
4 Views
0 0

Komolyan emelhetik a tétet: atommal erősítene Ukrajna

Written by

Melnik szerint a kilencvenezret is elérheti az Oroszországgal közös határ térségében felvonultatott orosz katonák száma. Szerinte ez a művelet nem csupán erőfitogtatás, hanem az ukrán államiság felszámolására irányuló szándék megnyilvánulása.

(A legfrissebb hírek itt)

A nagykövet úgy vélte, Oroszország támadásra készül, Ukrajnának pedig meg kell védenie magát. Ennek egyik módja a NATO-csatlakozás, a másik pedig a katonai képességek megerősítése. A Nyugat szolidaritásról biztosító szavai mellett modern fegyverrendszerek is kellenek az önvédelemhez, mondta a diplomata. Szerinte támogatás hiányában előállhat olyan helyzet, amelyben fontolóra kell venni atomfegyver beszerzését.

(Ez is érdekelheti: Gyülekeznek az oroszok, magyarokat nem soroznak – Háború készül Ukrajnában)

Ukrajna a budapesti memorandum elnevezésű nemzetközi megállapodásban vállalta, hogy biztonságának szavatolásáért cserébe lemond atomfegyvereiről és csatlakozik az atomsorompó-egyezményhez. Az ország területi épségére és politikai függetlenségére az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország vállalt garanciát. Kijev álláspontja szerint Oroszország megsértette a megállapodást.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Így öltözzünk kiránduláshoz, hogy kényelmes legyen (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/atomfegyver-ukrajna-oroszorszag-haboru-hatar/4zfwlmb

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?