máj 26, 2021
4 Views
0 0

Kommentelőként trollkodta meg Gyurcsány az őszödi filmről szóló hírt

Written by

Ahogyan beszámoltunk róla, megjelent az őszödi beszédről szóló film előzetese, a politikai krimi címe ELK*RTUK. A trailer elsőként az Indexre és a 888 YouTube-oldalára került fel. Szemlénk alatt, a Facebookon fejtette ki beszédes véleményét az előzetesről Gyurcsány Ferenc, az alkotás ihletője:

24.hu / Facebook

Gyurcsány Ferenc ezzel arra utal, hogy az IMDb nevű nemzetközi, filmeket értékelő oldalon nem jósol nagy jövőt a filmnek.

A DK alapítója nem csak hozzánk kommentelt. Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán megosztotta az őszödi beszéd hangfelvételét, arról érdeklődve, hogy ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet. Erre Gyurcsány aztán írta:

és te hol voltál, mikor a Fideszt szétlopta az egész országot?

Az ELK*RTUK-ról (korábban A hazugság ára címet lehetett hallani) a 24.hu írta meg elsőként, hogy Kálomista Gábor producer cége gyártja 800 millió forintból. Azt is megírtuk, hogy nehezen találtak hozzá színészeket, és a castingfolyamat során végig nagy volt a titkolózás a film körül. Május közepén aztán azt is kiderítettük, hogy Mózes András és Bánovits Vivianne a film főszereplői, akiket Kálomista az általa vezetett Thália Színház társulatából kért fel (Bánovits 2017-ig volt tháliás, Mózes jelenleg is az).

24.hu/kozelet/2021/05/26/gyurcsany-oszodi-beszed-film-komment/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?