jan 14, 2021
2 Views
0 0

Köllő Babett drámai vallomása a jövőről: „Nem tudom, mi lesz velem!”

Written by

Műsorvezető szeretne lenni Köllő Babett! A TV2-n futó Sztárban sztár című show-műsor gyönyörű zsűritagja nem tagadja, a koronavírus-járvány miatt az ő élete kissé bizonytalanná vált munka tekintetében, ám mint kiderült, vannak tervei a jövőjét illetően. Igaz, nem tudja, mikor valósulhat meg a nagy álma, hogy a tévéképernyőkről műsorvezetőként köszönhessen vissza, de az álmait eddig is sikerült elérnie.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nem tudom, mi lesz velem! Egyelőre várom a lehetőségeket így január-februárban. A színház szerintem nem nagyon fog beindulni, de amúgy sem titkolom, hogy már inkább a tévézés felé tendálok – fogalmazott az AcNewsnak Köllő Babett, akinek nem titkolt vágya, hogy műsorvezető legyen a jövőben.

– Nemrégiben végeztem Demcsák Zsuzsánál. Ő a személyes trénerem, aki órákat tart nekem ahhoz, hogy egyszer jó szakember lehessek. Mielőtt volt a Sztárban Sztár műsora, akkor kezdtem el hozzá járni. Most szilveszterkor pedig már le is zajlott az első tévés műsorvezetésem a Zenebutikon, ahol egy szilveszteri műsort vittem, összesen 4 órában. Rengeteget készültem rá, most először volt olyan, hogy a fülembe mondták a dolgokat, közben olvastam a szöveggépet, válaszoltam a betelefonálók hívására, stb. Szóval az egész összetett volt, de csont nélkül ment minden. Nagyon büszke vagyok rá. Persze, nem azt mondom, hogy Till Attila babérjaira szeretnék törni – szögezte le a színésznő, aki arra vágyik, hogy nagy show-műsorok háziasszonya lehessen, de talkshow-ban is el tudja képzelni magát.

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak a Candida-diéta segíthet! Tippek és trükkök hüvelygomba ellen (x)
Önt is megviselik a menstruációt megelőző napok? Lehet, hogy PMS-e van! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kollo-babett-dramai-vallomas-jovo-bizonytalan/ysdqvrv

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?