máj 6, 2021
19 Views
0 0

Koldulásra és másokkal való szexre kényszerítette élettársát

Written by

A Tolna megyei rendőrök őrizetbe vették azt az 55 éves szekszárdi lakost, aki volt barátnőjét rendszeresen vette rá arra, hogy másokkal is szexuális viszonyt létesítsen. A férfit emberkereskedelem bűntett, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntett és kényszermunka bűntett elkövetésével gyanúsították meg.

Egy nő tett feljelentést 2020 nyarán a rendőrségen volt élettársa ellen, aki 2019 februárja és 2020 májusa között őt folyamatosan arra kényszerítette, hogy rajta kívül másokkal is szexuális kapcsolatot létesítsen. A férfi rendszeresen bántalmazta is az asszonyt, aki a verések miatt maradandó fogyatékosságot szenvedett. A sértett elmondása szerint volt élettársa rendszeresen koldulásra és más munkák elvégzésére is rávette. Ha a nő nem tett eleget a kérésnek, akkor annak további verés volt a vége.

A feljelentést követően Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán nyomozást indítottak. A beszerzett bizonyítékok alapján 2021. május 5-én a reggeli órákban elfogták az 55 éves szekszárdi férfit, aki a bántalmazásokkal megalapozottan gyanúsítható. A nyomozók emberkereskedelem bűntett, kényszermunka bűntett és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki. A férfi tagadta a bűncselekményeket.  

A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Tolna Megyei Főügyészségen.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/koldulasra-es-masokkal-valo-szexre-kenyszeritette

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?