febr 22, 2021
0 Views
0 0

Kocsis Máté: Minél több fertőzött van, annál jobb a baloldalnak

Written by

Kocsis Máté: Minél több fertőzött van, annál jobb a baloldalnak

A Bayer-show vendége volt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. A műsorban szó esett az országgyűlés tavaszi időszakáról, Gyurcsány Ferencről, és úgy általában az ellenzéki politikusok parlamenti felszólalásairól, az oltáshoz kapcsolódó attitűdjükről, amely sem a magyar emberek, sem az ország érdekeit nem veszi figyelembe.

A beszélgetésben szó esett Szabó Tímea, és Jakab Péter parlamenti felszólalásairól, amelyekkel kapcsolatban Kocsis megjegyezte: ez az oltásellenes kampányuknak egy fontos állomása. Bármit is mondanak, mindig, minden nyilatkozatuk, bárhogy is hangozzék – mert most teljesen eltérő dolgokat szoktak mondani – de a legvégén a folyamatnak mindig az van, hogy elbizonytalanítsák a magyar embereket az oltásokkal kapcsolatban, legyen az bármilyen típusú oltás. A frakcióvezető utána beszélt arról, hogy a baloldalt régóta az egykori MSZP-s miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc irányítja.

Tudom, hogy sokaknak hihetetlenül hangzik, de higgyék el, a baloldal ma itt tart. Olvassák a nyilatkozataikat! Minél több fertőzött van, annál jobb nekünk. Minél több haláleset lesz –állítja a baloldal – annál nagyobb lesz az esélyünk 2022-ben. Ennél embertelenebb, gyűlöletesebb és megvetendőbb politikai kampányt még a magyar közéleti viszonyokhoz képest is meglepőnek tartok

– mondta Kocsis Máté. Arra a kérdésre, hogy mikor kezdődhetnek el a lazítások a koronavírussal kapcsolatban, Kocsis Máté szerint, leginkább a konzultációtól függ, attól, hogy az emberek mit szeretnének a nyitással kapcsolatban.

Forrás: Hír TV, Fotó: PESTI TV

pestisracok.hu/kocsis-mate-minel-tobb-fertozott-van-annal-jobb-a-baloldalnak/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?