máj 26, 2021
9 Views
0 0

Kirúgták a fiatal ügyvédnőt, aki bemászott a pókmajmokhoz egy texasi állatkertben

Written by

Bemászott a pókmajmok kifutójára egy fiatal nő a texasi El Paso állatkertjében. A történtekről videó készült, mely elterjedt a közösségi portálokon. Miután a munkahelyén felismerték a videón szereplő nőt, azonnal elbocsátották az állásából.

Hatalmas felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban az a közösségi portálokon terjedő videó, melyen az látható, hogy egy fiatal nő, egy állatkertben bemászik a pókmajmok közé – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az eset a texasi El Pasoban történt, a főszereplője pedig egy Lucy Rae nevű ügyvédnő, aki egy nagy jogászcégénél dolgozott. A videó készítője azt állítja, a nő nemcsak bemászott a majmokhoz, de csípős chips-szel is megetette őket.

Joe Montisano az állatkert igazgatója egy helyi tévé híradójának nyilatkozva azt mondta, a nő ostoba volt, és nagyon szerencsés, mert amit tett, nagyon veszélyes volt rá, és a majmokra nézve is. Az igazgató hozzátette, feljelentést tett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de letartóztatás egyelőre nem történt.

Nem sokkal a botrány kirobbanása után, május 24-én az El Paso-i Lovett jogászcég közleményt adott ki, melyben leírták, hogy Rae náluk dolgozott, de mivel amit tett, az nem egyeztethető össze a vállalat értékrendjével, elbocsátották.

24.hu/elet-stilus/2021/05/26/no-allatkert-majom-chips-video-elbocsatas-video-texas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Videó
banner

Vélemény, hozzászólás?