ápr 7, 2021
5 Views
0 0

Király Gábor válthatja a kirúgott Petry Zsoltot a Herthánál

Written by

17 perce

Magyar helyett magyar: Petry ment, Király érkezhet a Herthához. / Fotó: MTI: Czeglédi Zsolt

Magyar helyett magyar: Petry ment, Király érkezhet a Herthához. / Fotó: MTI: Czeglédi Zsolt

Nagyon gyorsan megtalálhatja a kedden kirúgott Petry Zsolt utódát a Hertha BSC. Több német sajtóforrás is arról írt, hogy egy másik magyar, Király Gábor folytathatja a Petry által megkezdett munkát, és Dárdai segítségével tarthatja benn a csapatot a Bundesligában.

A Bild mellett a német sport.de is arról ír, hogy a korábbi 108-szoros válogatott, a Hertha korábbi kapusa, Király Gábor válthatja a kedden kirúgott Petry Zsoltot a berlini klub kapusedzői pozíciójában.

(A legfrissebb hírek itt)

A Bild információ szerint már zajlanak a tárgyalások a Hertha BSC és Király Gábor között. Király 1997 és 2004 között 252 alkalommal védte a berlini csapat kapuját. A portál megemlíti, hogy Király kapcsolata azóta sem szakadt meg a német klubbal. Sőt. Nemrégen motivációs videót küldött a csapatnak a kiesés elkerülése végett.

Ráadásul Dárdai és Király köztudottan régi barátságot ápol egymással. Arne Friedrich sportigazgató is évtizedek óta ismeri a kapust, aki jelenleg Szombathelyen él.

Király szerdai napon lapunknak úgy nyilatkozott, hogy a a Hertha klubvezetésében megvannak azok a személyek, akiknek az a feladatuk, hogy megtalálják a szakmai megoldásokat ezekre a rendkívüli helyzetekre is. Biztos volt benne, hogy most is mindent elkövetnek majd, hogy megfelelően pótolják Petry Zsoltot.

Próbáltuk ismét elérni a kapust, egyelőre nem erősítette meg a német sajtóhíreket.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Minden, amit a férfiak legfontosabb szervéről tudni lehet (x)
labdarúgás Király Gábor Hertha BSC

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/labdarugas-kiraly-gabor-hertha-bsc-petry-zsolt/zk9wy5r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?