nov 21, 2020
5 Views
0 0

Kinek szurkolsz? Ezek a maszkok elárulják, melyik csapat drukkere vagy – fotók

Written by

A honi élvonal csapatai közül tíz együttesnél is van lehetőség a klubhovatartozást hirdető termék vásárlására az ajándékboltokban és a webshopokban, a Vasárnapi Blikk pedig Makány Márta (50) divattervező segítségével vizsgálta meg az NB I-es egyesületek által forgalmazott darabokat.

Három csapat maszkján érzem a kreativitást, a kiforrottságot, és hogy picit több energiát fektettek a megvalósításba. A Fehérvárról, a Ferencvárosról és az MTK-ról van szó. Ezeknél a kluboknál nem pusztán a címer került fel egy már meglévő alapra, valóban divatcikkjellegük van – mondta lapunknak a szakértő.

MTK 1990 Ft

MTK 1990 Ft

(A legfrissebb hírek itt)

Makány külön kiemelte a székesfehérvári klubot, amelynél nagy hangsúlyt fektetnek az egyesület arculatát képező ruházati termékekre. A klubnál elismerték, jól fogynak ezek a termékek, és mintázatukat a csapat idei mezkollekciója ihlette.

– A Fehérvár maszkja kifejezetten modern, tetszetős a színátmenet, valószínűleg ezen dolgoztak a legtöbbet a grafikusok. A klub mezén is látszik, hogy van koncepció a termékei mögött, igyekszik összehangolni az arculatot, komolyan veszi a merchandasingot. Az MTK maszkja klasszikus stílust mutat, a türkiz és a sötétkék nagyon szépen illeszkedik egymáshoz, míg a Ferencvárosnak a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésére készült darabja visszafogott, kulturált, de kimondottan csinos.

A zöld-fehér együttesnél igyekeznek ezen a téren is minél inkább kiszolgálni szimpatizánsaikat, többféle maszkból választhatnak a drukkerek – közölte érdeklődésünkre az FTC sajtóosztálya.

FTC 2490 Ft

FTC 2490 Ft

„A Fradi-maszkok gyártását minden esetben egyedi tervezési folyamat előzi meg, ez körülbelül egy hét leforgása alatt megvan, ötleteléstől a jóváhagyásig. Felmérve a drukkerigényeket, a minimál dizájntól az extrém darabokig, mindenki megtalálhatja a magának szimpatikus darabokat. A hazai BL-mérkőzésekre egyedi eseménymaszkokat is gyártottunk, amelyek nagyon népszerűek voltak, meccsnapon az összeset értékesítettük” – közölte az FTC.

Kisvárda 1500 Ft

Kisvárda 1500 Ft

(A legfrissebb hírek itt)

A Diósgyőr számára is fontos ez a terület.

Diósgyőr 1300 Ft

Diósgyőr 1300 Ft

„A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetével együttműködve már tavasszal elkezdtük árulni a DVTK Shopban és a webáruházban a maszkot. Amellett, hogy hozzájárultunk a járvány elleni küzdelemhez, partnerünknek köszönhetően megváltozott munkaképességű embereknek adtunk munkát. A vásárlói igényekhez igazodva több méretben és több dizájnban, felirattal és a DVTK címerével díszített maszk kapható” – adta hírül a DVTK.

Az MTK-nál is tudják, ajánlatos komolyan venni ezt a témát.

„A maszk népszerűsége folyamatosan növekedett az elmúlt hetekben, mostanra vetekszik a szurkolói sálak eladási számaival, így jelenleg a legnépszerűbb termékeink közé tartozik. Hamarosan bővül a kínálat, első körben egyféle, hagyományos külalakkal árusítottuk, de jön a gedeonos dizájn, a kabalaállatunk logójával ellátott termék, érzésünk szerint gyerekbarátabb hangulatú lesz ebben a szomorú járványügyi helyzetben” – közölték a kék-fehérek.

Életünk része lett

Makány lapunknak elmondta, a divatos szájmaszkokra a pandémia alatt komoly igény mutatkozik.

– Nagyon jó, hogy a klubok ezzel is foglalkoznak, a szurkolók biztosan szívesen viselik az ilyen a termékeket. Nincs más választásunk, egy új tárgy jelent meg az életünkben, ha nem akarunk megőrülni, jobban járunk, ha ebből a helyzetből is a maximumot próbáljuk kihozni. Én is tervezek maszkokat, van, aki az alkalmi, esküvői ruhájához kért hozzáillő kiegészítőt. Fontos megjegyezni, hogy a környezetszennyezés csökkentése miatt a mosható darabok sokkal jobb választásnak tűnnek, mint az eldobhatóak – fogalmazott a szakember.

Újpest 990 Ft

Újpest 990 Ft

Paks 1500 Ft

Paks 1500 Ft

Honvéd 1270 Ft

Honvéd 1270 Ft

Budafok 1912 Ft

Budafok 1912 Ft

EXTRA AJÁNLÓ
Ezen a híres webshopon november 20-án csap le a Black Friday! (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/maszk-sport-magyar-foci-csapat-drukker/ye2s1hr

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?