jún 4, 2021
10 Views
0 0

Kim Kardashian teljesen összetört: emiatt tartja magát hatalmas kudarcnak

Written by

Mint arról már a Blikk is beszámolt, a híres reality-család 2020 szeptemberében döntött úgy, hogy ez lesz az utolsó évada a Keeping Up with the Kardasians-nek. Az évad utolsó előtti epizódját pedig tegnap este vetítették le.

(A legfrissebb hírek itt)

Az epizódban a család utolsó műsorbeli vakációjára utazik a Tahoe-tóhoz, amely Nevadában található. Azonban ahogy megérkeznek Kimen látható, hogy nem érzi jól magát és azonnal az egyik szobába szalad, hogy egyedül lehessen.

Később egy klipet láthatunk arról, ahogyan testvéreinek, Kylie-nak, Kourtney-nak és Kendallnek mesél Kanye Westtel való házasságáról. “Egyszerűen nem bírom ezt már tovább” – mondja sírva.

“Még mindig ugyanezen a helyen vagyok, ahová évek óta be vagyok szorulva” – folytatja a házasságára célozva. Ő csak elmegy és évente más államba költözik, nekem pedig összeszedettnek kell lennem, hogy felneveljem a gyerekeket. Csodálatos apa és csodálatos munkát végzett.”

Ezután Kourtney azt mondja Kimnek, hogy Kanye akkor is jó apa lesz, ha elválnak. Melyre Kim teljesen összetörik: Olyan valakit érdemel, aki elmehet és támogathatja minden lépését, és aki elmehet Wyomingba. Én ezt nem tudom megtenni. Neki olyan feleség kellene, aki minden lépését támogatja és vele utazik, én pedig ezt nem tehetem.”

(Ez is érdekelheti: Nagyon eldurvult West és Kardashian közt a válási háború)

Kim azt is elmondja, hogy igazi kudarcnak érzi magát, hiszen ez már a harmadik házassága, ami nem jól működik. Előzőleg Kris Humphries és Damon Thomas felesége volt, mindkét előző házassága rövidebb volt, mint a mostani.

(BuzzFeed)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kim-kardashian-kanye-west-rossz-hazassag-valas-ok/mz8vqy3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?