márc 31, 2021
6 Views
0 0

Kigyulladt egy raktárépület Devecserben: több mint ezer négyzetméteren lángoltak a gumi- és műanyagbálák – fotók

Written by

Szolgainé Soós Gabriella elmondta: a mintegy ezer négyzetméteren lángoló tűz átterjedt a szomszédos, csaknem kétezer négyzetméteres raktárépületre, ahol műanyagot tárolnak.

(A legfrissebb hírek itt)

A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a helyszínen. A tűz megfékezésén a pápai, a veszprémi és az ajkai hivatásos, valamint a devecseri önkéntes tűzoltók dolgoztak.

A tűzet mostanra sikerült eloltani. Egészségre ártalmas anyag nincs a levegőben – tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerda délután az MTI-t.

Szolgainé Soós Gabriella közölte: a raktárépületben több mint ezer négyzetméteren gumi- és műanyagbálák kaptak lángra, a tűz megfékezésén 48 tűzoltó dolgozott 17 gépjárművel.

(MTI)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/tuzeset-devecser-raktarepulet/ctbl3mq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?