márc 31, 2021
8 Views
0 0

Kigyógyult a koronavírus-fertőzésből: újra megölelhette a fiát Dobrev Klára

Written by

Dobrev Klára most egy fotót osztott meg, amelyen kisfiát öleli, a kép alá csak ennyit írt: „Több mint egy hónap után újra együtt!”

(A legfrissebb hírek itt)

Eközben több portálon is olyan felvételek jelentek meg, amelyeken az látszik, hogy Dobrev egy hónappal ezelőtt maszk nélkül találkozott vidéki emberekkel. Mint írják, közülük volt olyan, aki elkapta a fertőzést és meghalt a betegségben. A Blikk megkérdezte Dobrevet, mit szól a feltételezésekhez, amelyek szerint az ő látogatása és a maszk nélküli találkozók hozzájárulhattak a megbetegedésekhez.

Kérdésünkre a DK szóvivője, Barkóczi Balázs válaszolt:

– Jellemző a fideszes sajtóra, hogy emberi tragédiákat is pillanatnyi politikai haszonszerzésre használnak fel. Mindenki, aki az országjárás során találkozott Dobrev Klárával, tesztelte magát és negatív lett. Dobrev Klára tehát senkit nem fertőzött meg – mondta a szóvivő.

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/dobrev-klara-koronavirus-meggyogyult-oleles-gyermek/xehfbvv

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?