jan 14, 2021
5 Views
0 0

Kiderült, tényleg összejött-e a valóságban A Bridgerton család két főszereplője

Written by

A régenskori Angliába kalauzoló A Bridgerton család egyik executive producere A Grace klinikával és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatokkal befutott Shonda Rhimes. A Netflix új sikerszériája a társalkotó stílusának megfelelően színes kosztümökkel, állandó botrányokkal és díszes bálokkal szórakoztatja a nézőt. A közönség világszerte rá is harapott A Bridgerton családra, a Netflix számításai szerint a premiert követő első 28 napban 63 millió háztartásban nézhetnek bele világszerte a 8 részes első évadba, amellyel A vezércsel rekordját is megdöntené.

(Még több sorozathír itt)

A történet középpontjában Daphne Bridgerton karaktere áll, akit hiába nevez a királyné az év legjobb fogásának, a fiatal hölgy elviselhetetlen és törtető fivére miatt kérők nélkül marad. A botrány egyre nagyobb, amelyre a pletykalapot működtető, titokzatos Lady Whistledown is lecsap, de aztán egy meglepő ötlettől vezérelve Daphne színlelt kapcsolatba kezd Hastings hercegével. A sorozat két főszereplője között feltűnően erős a kémia A Bridgerton családban, a rajongók el is kezdték találgatni, hogy vajon több van-e a Daphnét alakító Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page között, puszta munkakapcsolatnál?

„Annyi van közöttünk, amennyit a kamerák is mutatnak. A szikra, amely a karaktereink között izzik, a remek forgatókönyveknek köszönhető, de éppen azért tudtuk olyan hihetően eljátszani ezeket a jeleneteket, mert nincs köztünk semmi több”

– mondta a Hastings hercegét játszó Regé-Jean Page az Access Hollywoodnak. Érdekesség, hogy az interjút A Bridgerton család két főszereplője webkamerán keresztül adta, és miközben a színész a kérdésre válaszolt, kolléganője, Phoebe Dynevor láthatóan elpirult:

Regé-Jean Page nemrégiben azt is elárulta, hogy nagy sorozatrajongó, így sűrűn nézi a Netflixet.

„Legutoljára A vezércselt láttam a Netflixen, nagyon jó szórakozást nyújtott, olyan jó érzés volt nézni, mint amikor az ember egy hosszú munkanap után hazamegy, és végre belebújik a kedvenc papucsába. Arra gondoltam közben, hogy milyen durva lenne, ha nekem is olyan képzelgéseim lennének, mint a sakkbajnok Beth-nek, de arra jutottam végül, hogy inkább maradok a kávénál”

– mondta A Bridgerton család férfi főszereplője a Netflix Queue-nak, arra utalva, hogy ő sosem nyúlna nyugtatókhoz, mint a Netflix sakkozós sikersorozatának gyógyszerfüggő hősnője.

A Bridgerton családban Hastings hercegét alakító 31 éves színész neve nemrég amiatt is szóba került, hogy a Nincs idő meghalni című, 25. James Bond film után leköszönő Daniel Craiget követve akár a zimbabwei-angol származású Regé-Jean Page is átvehetné a 007-es ügynök szerepét. Erről a Netflixes sorozat sztárja így nyilatkozott Jimmy Fallon műsorában:

„Ha egy színész brit származású és letesz valami olyat az asztalra, ami tetszik a közönségnek, egyből szóba kerül a B-betűs szó, a Bond. Örülök neki, hogy az én nevem is felmerült, de egyelőre nincs semmi konkrétum ezzel kapcsolatban.”

A Bridgerton család 7,4 ponton áll az IMDb-n, a nyolc részes első évad a Netflixen érhető el. Korábbi cikkünkben összeszedtünk 5 érdekességet, amelyeket nem biztos, hogy tudott a sorozatról.


Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Alvás helyett inkább a kedvenc sorozata köti le? Így hozható helyre könnyedén a felborult alvásciklus (x)
Érdemes tudni: ez játszódik le egy nő szervezetében a menstruációt megelező napokban! (x)

www.blikk.hu/streaming/bridgerton-csalad-netflix-sorozat-kulisszatitkok/4ns7x8g

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?