jún 10, 2021
14 Views
0 0

Kiderült, miért kellett drasztikusan megváltoztatni a Stranger Things sztárjának külsejét az új évadban

Written by

Hopper a Stranger Things harmadik évados fináléjában szőrén-szálán eltűnt, miután az oroszok által épített, és egy másik világba portált nyitó gépezet felrobbant. Sokan attól tarthattak, hogy a seriff a folytatásban már nem lesz látható, a produkció első kedvcsináló előzeteséből viszont fény derült rá, hogy Harbour karaktere még él, de a fagyos Kamcsatkán raboskodik. A nézők közül sokan meglepődtek azon, hogy Jim Hopper kopaszon és borostásan volt látható a trailerben:

A Fekete Özvegy című filmben Shostakov, vagy más néven a Red Guardian egy orosz börtönben raboskodva lesz először látható, és a Stranger Things marcona seriffje is hasonló helyzetből lesz kénytelen kikeveredni a misztikus sorozat új etapjában. A színész egy friss interjúban elárulta, hogy a furcsa helyzet miatt, az ő kérésére változtatták meg drasztikusan Hopper külsejét a Netflix produkciójában:

Titokban fényképeket készítettem a Fekete Özvegy-film forgatásán és elküldtem mindet a Stranger Things alkotóinak, a Duffer-testvéreknek, nehogy azoknál a jeleneteknél, amikor Hopper raboskodását mutatják, hasonló színeket használjanak a díszletben, mint a Marvel Studios mozijában. Alexei Shostakov egy termetes fickó, nagyszakállal és hosszú hajjal, nem mutatkozhattam hasonló külsővel a Stranger Thingsben, mert rögtön elkezdtek volna teóriákat gyártani a rajongók, hogy köze van egymáshoz a két produkciónak. Ezért született meg az a döntés, hogy Hopper kopasz fejjel térjen vissza

– árulta el David Harbour, aki nem először játszik szuperhősös filmben, hiszen ő volt a legutóbbi Hellboy címszereplője is.

(A legfrissebb hírek itt)

Ősidők óta tart a Stranger Things 4. évados forgatása, de már a végén jár a stáb

A Stranger Things új részeinek felvételeit 2020 elején kezdték el, a munkálatok pedig egészen addig rendben zajlottak, míg a koronavírus-járvány Amerikában is el nem kezdett egyre több embert megbetegíteni. A Netflix március közepén leállította az összes forgatását, a stábokat hazaküldték és nem is engedték őket hónapokon keresztül visszatérni. A Dustint alakító Gaten Matarazzo azzal töltötte a nyarat, hogy futárként dolgozott, a színészeknek pedig egészen őszig kellett várniuk, mire folytathatták a forgatást.

A Stranger Things stábja azóta is gőzerővel dolgozik, és a Jimmy Kimmel talk show-jában elhangzott legfrissebb információk szerint augusztusban be is fejeződhetnek a munkálatok. A rajongóknak így arra kell számítaniuk, hogy még sokat kell várniuk a sorozat visszatérésére.

Négy új színész is csatlakozott a misztikus sorozat szereplőgárdájához

A Netflix házon belül erősített, hiszen bejelentették, hogy az Anne, E-vel a végén! című három évadot megért, népszerű sorozatuk egykori sztárja, Amybeth McNulty is benne lesz a Stranger Things új évadában. A színésznő egy Vickie nevű, laza gruppit fog alakítani, aki az egyik főszereplő figyelmét is felkelti majd. Rajta kívül érkezik még Myles Truitt, akit az online videótár előfizetői A kötelékben láthattak korábban, ő egy Patrick nevű, hawkinsi kosárlabdasztár szerelésébe bújik, akinek mindene megvan, amire csak vágyhat: barátai, tehetsége, jó élete, egészen addig, míg a feje tetejére nem fordul minden.

A misztikus széria új részeiben fontos szereplő lesz még Regina Ting Chen Az alvilág királynőjéből, ő egy népszerű iskolai tanácsadót, Ms. Kellyt játssza majd, akinek a legelesettebb diákok a leginkább a szívügyei. Végül, de nem utolsó sorban a Stranger Things szereplőgárdájához csatlakozik Grace Van Dien (The Village, Lady Driver) is, ő egy Chrissy nevű, felkapott pomponlány uniformisát ölti magára, aki sötét titkot rejteget.

A Stranger Things negyedik évada a lassan haladó forgatás és a koronavírus-járvány miatti csúszások miatt várhatóan csak 2022-ben érkezik meg a Netflixre.


www.blikk.hu/streaming/stranger-things-netflix-hopper-uj-kulso-nyilatkozat/h2kbn9p

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?