nov 22, 2020
4 Views
0 0

Kiderült: leszakadt a bicepsze a Hooligans gitárosának – ezért kellett azonnal műteni

Written by

Ahogy korábban a Blikk is megírta, Tóth Tibi karján évekkel ezelőtt ínszakadás történt, amit akkoriban nem kezeltek ki kellőképp és ez egyre több gondot okozott a munkája során. A Hooligans a gitáros sérülésére hivatkozva mondta le az őszi turnéjának utolsó három koncertjét, most pedig az is kiderült, miért nem lehetett tovább halogatni a műtétet.

(A legfrissebb hírek itt)

Tóth Tibi a Tények stábjának nyilatkozott: elárulta, hogy nemrég egy sportsérülés miatt még rosszabb állapotba került a keze – squasholás közben „leszakadt a bicepsze”.

“Formába akartam lendíteni magam és elmentem egy gitáros barátommal, a sugarloafos Tóth Szabival squasholni” – magyarázta a zenész, aki bemelegítés nélkül tett néhány hirtelen mozdulatot, mikor is megtörtént a baj: “Letapadt az izmom, meg a szalag, és elszakadt” – mondta.

Tibi azonnal orvoshoz fordult, mert a fájdalmai miatt a gitárját sem bírta felemelni. Nem volt kérdés, hogy műteni kell a kezét, amit az új videoklipjük forgatása után szeretett volna megejteni, ám időközben kiderült, hogy elkapta a koronavírust, így a zenekari teendők és a tervezett beavatkozás dátuma is későbbre tolódott. Mostanra viszont már a forgatáson és a műtéten is túl van a zenész, ami nem csak a sportsérülésből, hanem a korábbi ínszakadásból adódó gondoknak is véget vetett.

„Ínhüvelygyulladás van az alkaromban és duplájára van az izom dagadva az ujjamban, meg az alkarban. És ezt amúgy is be kellett volna gipszelni” – magyarázta Tibi, aki szerint az, hogy fel van kötve a keze és hosszabb ideig pihentetni tudja, nagyon sokat számít.

A Hooligans új klipje egyébként néhány nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra: a zenekar a júliusban bemutatott Evolúció című számnál is zúzósabb nótával jelentkezett, amit a megtekintések száma, illetve a reakciók alapján úgy tűnik, valóban lelkesen fogadott a közönség. A Kendőzetlen igazság is a tavasszal érkező Zártosztály című lemezen szerepel majd, amely stílusát tekintve jóval keményebb hangvételűnek ígérkezik, mint a banda korábbi albumai.

Íme a friss videoklip:

A Tények riportját itt nézheti vissza:

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Forralt bor, gyömbér, fahéjas alma: illatokkal is hangolódhatunk az ünnepre (x)
Most kell spájzolni! Így vásárolhatunk olcsóbban a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/leszakadt-bicepsz-hooligans-gitaros-toth-tibi-mutet/7w9ld5z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?