máj 26, 2021
12 Views
0 0

Kiderült: itt folytatja a pályafutását Szudi Ádám

Written by

A hazai szövetség tájékoztatása alapján a magyar bajnok játékos az osztrák SPG Walter Welsben eltöltött három év után úgy érezte, hogy eljött az idő egy erősebb ligába igazolni. Mivel Németországot vagy Franciaországot célozta meg, kapóra jött az SPO Rouen ajánlata.

(A legfrissebb hírek itt)

„Ebben a csapatban játszott Can Akkuzu, aki nagyon jó barátom, és Ochsenhausenben edzéstársam volt. Ő szólt, hogy eligazol, és kérdezte, hogy érdekel-e a Rouen. Természetesen igennel válaszoltam, ezt követően szólt rólam az edzőjüknek, akitől néhány nap múlva kaptam egy hosszabb üzenetet. Azt tudom, hogy a csapat leellenőrzött, utánam járt, tehát megnézték régebbi mérkőzéseimet, a csapat edzője pedig a nantes-i Európa-bajnokságon is látott játszani” – mondta Szudi Ádám, aki Pergel Szandrával vegyes párosban szinte biztosan ott lehet majd az olimpián.

A Rouen a most véget ért szezonban bronzérmes lett a francia bajnokságban.

Ez is érdekelheti: Elhalasztották a varsói asztalitenisz Eb-t

A következő idényben az olimpiai kvótás Majoros Bence is a tízcsapatos francia Pro A-ban szerepel majd, de ő klubváltás nélkül, miután a C’Chartres TT gárdájával feljutott a helyi másodosztályból (Pro B).

(MTI)

www.blikk.hu/sport/csapat/sport-tenisz-asztalitenisz-igazolas/2pshhll

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?