nov 20, 2020
4 Views
0 0

Kiderült: ezért mondhatott le a főpolgármester-helyettes? – Karácsony nem tölti be a helyét a hivatalban

Written by

Mint arról a Blikk is beszámolt, Dorosz Dávid klímavédelemért és ejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes csütörtök este a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit, hogy benyújtotta a lemondását.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint írta, egy éve kezdtek el dolgozni egy élhető, igazságos, sokszínű és szabad Budapestért. A közös munkát részben eredményesnek minősítette, úgy fogalmazott, Budapest már ma is zöldebb, igazságosabb, mint egy évvel ezelőtt. Hozzátette, egy év alatt az is világossá vált számára, hogy a bosszúpolitikára a válasz csak a 2022-es kormányváltás lehet, így a következő időszakban ennek a célnak az elérésére akar koncentrálni.

(Ez is érdekelheti: Próbálja megoldani a parkolási káoszt Karácsony Gergely: erre kérte az áruházakat, állami intézeteke)

Az Index úgy tudja, Dorosz távozása mögött más okok húzódhattak meg. A fővárosi vezetés ugyanis nem volt megelégedve Dorosz munkájával: ennek egyik legláthatóbb jele az volt, amikor a Lánchíd felújításának megszervezését elvette tőle Karácsony Gergely, aki Tüttő Katára bízta a projektet.

Továbbá azt is sikerült megtudniuk, hogy Karácsony Gergely nem jelöl új főpolgármester-helyettest Dorosz helyett, a még megmaradt portfólióját a négy helyettes között osztják szét.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
November 20-án lecsap a Black Friday! Ezen a webshopon minden szuper olcsó lesz (x)
Döbbenet: így hat a szmog az egészségünkre! (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/fopolgarmester-helyettes-dorosz-david-karacsony-gergely-kinevezes/fwq4xsx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?