ápr 5, 2021
7 Views
0 0

Kiderült, ezért áll a sor Hegyeshalomnál

Written by

Kiderült, ezért áll a sor Hegyeshalomnál

Az osztrák szervek az Ausztria területére belépő gépjárművek utasainál egészségügyi ellenőrzéseket végeznek, emiatt alakult ki torlódás a hegyeshalmi és a jánossomorjai határátkelőnél – közölte a rendőrség hétfőn késő délután.

A police.hu-n azt írták: mintegy kétórás várakozási időre kell számítaniuk azoknak az autósoknak, akik az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, illetve Jánossomorjánál kívánnak Ausztriába belépni – értesült az MTI.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a járművezetők indulás előtt a rendőrség honlapjának Határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátkelőknél várható várakozási időkről.

A szerb határszakaszon Magyarország felé alakult ki torlódás. Röszkénél a személyautóknak, a teherautóknak három órát kell várakozniuk. Tompánál a személyautó-forgalomban kétórás, a teherautókéban háromórás a várakozás. Ásotthalomnál is egyórás várakozásra kell készülniük a Magyarországra tartó személyautóknak.

A Románia felől érkező teherautóknak Ártándnál már két órát kell várakozniuk – derül ki a rendőrség hétfő késő délutáni adataiból.

Ausztria szigorítja a külföldiek covid-tesztelését

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210405-kiderult-ezert-all-a-sor-hegyeshalomnal

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?