márc 31, 2021
5 Views
0 0

Kiderült: ezeket az irodai eszközöket kapkodták el leginkább az emberek karantén alatt

Written by

2020. március és 2021. március között csaknem háromszor több headsetet rendeltek a vevők a cégtől, mint egy évvel korábban. Egy átlagos vásárló bruttó 5 ezer forintot költött egy mikrofonos fülesre.

(A legfrissebb hírek itt)

A második legnépszerűbb termék a forgószék volt, amelyekből 154 százalékkal több fogyott a járvány alatt, ezek közül is leginkább a gamerszékek voltak kelendőek. Az átlagos vásárló 50 ezer forintot szánt egy forgószékre, a második legnépszerűbb modell azonban a közel 100 ezer forintos Natec Genesis Nitr500-as gamerszék volt. A harmadik legnépszerűbb otthon dolgozós kategóriát a wifi-routerek és egyéb hálózati eszközök jelentik, ezek eladásai csaknem megduplázódtak. Egy tipikus vásárló 14 ezer forintos eszközt választott.

(Ez is érdekelheti: Hogy ne túlórázzunk home office idején? 4 hasznos tanács a szakértőtől)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/karanten-headset-home-office/rxlk75m

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?