ápr 29, 2021
1 Views
0 0

Kiderült: ennyi ember beoltása után jöhetnek a lagzik itthon

Written by

A miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt többek között arról, hogy bűncselekmény lesz a hamis védettségi igazolvány, valamint arról is, hogy felhatalmazást adtak Szijjártó Péter külügyminiszternek kétoldalú megállapodások megkötésére a vakcinaigazolványok elismeréséről.

(A legfrissebb hírek itt)

Az esküvőkkel kapcsolatban Gulyás Gergely elmondta, hogy a családi összejövetelekre egyelőre maradnak a novembertől érvényes szabályok, de Gulyás elmondta, hogy ötmillió oltott után feloldhatják a lakodalmakra vonatkozó tilalmat, számítása szerint ezt a számot május harmadik hetére elérhetjük.

Szentkirályi Alexandra szerdán a Facebook-oldalán válaszolt kérdésekre: arra a kérdésre, hogy május közepén, végén van-e esély a lakodalmak megtartására, azt felelte: az esküvő személyes összejövetel, sok kontaktussal, így a fertőzés terjedésének veszélye is nagy ezeken az eseményeken. Ahogy nő az oltottak száma, és enyhül a járványhelyzet, remélhetőleg a lakodalmak is megtarthatók majd – mondta, hangsúlyozva: a kormány azon dolgozik, hogy minél előbb minden visszatérhessen a normális kerékvágásba.

www.blikk.hu/aktualis/politika/lakodalom-gulyas-gergely-kormanyinfo-5-millio/f0hfc4m

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?