jan 14, 2021
6 Views
0 0

Kiabálás és jajveszékelés: ez történt Tina testkezelésén Emilionak köszönhetően

Written by

2021-ben is folytatja a diétát az Emilio família, amely eddig több tucatnyi kilogrammnak intett búcsút az elmúlt hónapokban. Bár a járványhelyzetre való tekintettel a konditermek jelenleg zárva tartanak, a mozgás is a család mindennapjainak szerves része maradt.

(A legfrissebb hírek itt)

„Sajnáljuk, hogy a termek is zárva vannak most, de az egészség az első, vigyázzunk egymásra! Igyekszünk otthon mozogni, amennyit csak lehet, de most extra dolgokat is be kell vetni, hogy az átalakulás látványos legyen. Ezért is döntöttem úgy, hogy kipróbálok egy speciális, masszírozással egybekötött testkezelést, hogy még szembetűnőbb legyen az eredmény. Alig vártam, hogy legyen egy kis ’énidőm’, de Emilio mindenáron szeretett volna elkísérni. Hiba volt, hogy igent mondtam erre” – mondta Tina, akinek férje természetesen nem érte be a várakozással, kezébe vette az irányítást és maga is kipróbálta milyen egy ilyen kezelés levezénylése.

(Ez is érdekelheti: Dúl a szerelem: így csókolja a feleségét Emilio)

2021-ben is folytatja a diétát és a zsírégető életmódot az Emilio família. /Fotó: Sláger TV

2021-ben is folytatja a diétát és a zsírégető életmódot az Emilio família. /Fotó: Sláger TV

„Ahogy Tinát kezeltem éreztem, hogy máris hatásos, amit csinálok. Jól átmasszíroztam a porcikáit a géppel, de persze magamtól sem sajnáltam a dolgot. Szerintem menne ez nekem, testkezelő is lennék szívesen” – tette hozzá Emilio, akinek felesége mindvégig kérlelte, hagyja meg ezt a szakembernek.

Ez azonban egy cseppet sem érdekelte Emiliot, akin Tina revansot is tudott venni. „Ha már olyan nagy szája volt Emilnek a szalon tulajdonosa megengedte neki, hogy egy másik gépet is kipróbáljon. Csakhogy ez már nem volt ilyen kellemes, hiszen erős rezgés mellett kellett gyakorlatokat végeznie. Mondanám, hogy nem élveztem a helyzetet, de nem lenne igaz. Jót mosolyogtam azon, ahogy kérte, állítsuk le a gépet és induljunk haza” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina.

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak a Candida-diéta segíthet! Tippek és trükkök hüvelygomba ellen (x)
2020 az internet éve volt - ez mind átkerült az online térbe! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/emilio-tina-draga-csaladom-bosszu-testkezeles-kiabalas/hfc6p01

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?