okt 15, 2020
0 View
0 0

Kézilabda: Szita Zoltán hosszabbított Lengyelországban

Written by

Szita Zoltán válogatott kézilabdázó 2023-ig meghosszabbította szerződését a lengyel Orlen Wisla Plock kézilabdacsapatánál.

Szita Zoltán marad Javier Sabaté csapatában (Fotó: Pesthy Márton/Veszprém Megyei Napló)

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója felidézi, hogy a balátlövő a Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE után tavaly nyáron igazolt a lengyel csapathoz, amelynek már az első idényében alapembere lett. A koronavírus-járvány miatt félbeszakított évadban 33 mérkőzésen 101 gólt szerzett.


Hirdetés

„Ez nagyszerű hely a képességeim fejlesztésére, nagyon örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak, nagyon jól érzem magam Plockban” – mondta Szita Zoltán.

Hozzátette, érzi Sabaté vezetőedző bizalmát, hiszen sok időt töltött a pályán, és mindig igyekszik a legjobbját nyújtani.

„Remélem, tudom tartani ezt a szintet. Nagyon izgatott vagyok, hiszen nehéz idény áll előttünk, de remélem, a végén legalább egy trófeát ünnepelhetünk, ez a célunk, ezért játszunk, ezért harcolunk” – magyarázta.

Adam Wisniewski sportigazgató kijelentette, a következő években a magyar válogatott játékosra akarják alapozni a csapatot, mivel az első idényében támadásban és védekezésben egyaránt sokat segített az együttesnek.

„A fontos meccseken mindig számíthattunk rá, Javier Sabaté is elégedett volt a hozzáállásával, ezért természetes volt, hogy új szerződést kínálunk neki” – tette hozzá.

www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-szita-zoltan-hosszabbitott-lengyelorszagban-2789707

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?