ápr 11, 2021
15 Views
0 0

KeysWorlds Áprilisi Vásár: Windows 10 akár 1840 forintért! (x)

Written by

Hóeséssel ugyan, de elkezdődött az április. A KeysWorlds ennek örömére elindította az Áprilisi Vásárt, amelynek keretében minden fontosabb Microsoft szoftverre óriási kedvezményeket nyújt. Legyen szükségetek akár operációs rendszerre vagy irodai programokra most biztosan megéri körülnézni.

Ha éppen most cseréled le a laptopodat, vagy építesz új PC-t, akkor mindenképpen javasolt megvásárolni hozzá a legújabb szoftvereket is, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjétek el az új vason. A KeysWorlds webshopjában a lehető legolcsóbban juthattok hozzá a nélkülözhetetlen otthoni is irodai felhasználásra szánt programokhoz, miközben még garanciát is kaptok a vásárolt licencekre.

KeysWorlds

Legjobb oprendszer ajánlatok

Ha Windows 10-et szeretnétek vásárolni, akkor a KeysWorldsön érdemes keresgélni, ugyanis mind a Professional, mind a Home verziók leárazásra kerültek. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

Ajánlott szoftverek: Office programcsomagok és csomagajánlatok – 57% kedvezmény a BCD57 kuponnal

Extra ajánlatok – Olcsóbb, mint hinnéd! 50% kedvezmény a BCD50 kuponkóddal

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a support@keysworlds.com email címen tudod elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

24.hu/tech/2021/04/12/keysworlds-aprilisi-vasar-windows-10-akar-1840-forintert-x/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
24.hu · Tech
banner

Vélemény, hozzászólás?