okt 16, 2020
10 Views
0 0

Két világhírű sorozat is országos premierrel debütál a Nickelodeonon!

Written by

Október 17-én, szombat délután három egyórás epizóddal debütál a Félsz a sötétben? című fantasztikus sorozat legújabb adaptációja. Vasárnap viszont már a látványos akcióké és a nevetésé a főszerep: jön a Veszélyes Henry maraton, méghozzá a széria utolsó részeivel, majd Hőskapitány főszereplésével érkezik a produkció spin-offja, a Veszélyes Osztag, szintén országos premierrel.

(A legfrissebb hírek itt)

Sok szórakozással, akcióval, izgalommal és rejtéllyel várja kis nézőit a Nickelodeon gyermekcsatorna ezen a hétvégén. Szombat délután mutatkozik be hazánkban elsőként – méghozzá rögtön három résszel – a Félsz a sötétben? című remake sorozat, amelynek elődje a ’90-es években hét évig volt műsoron a gyermekcsatornán. A sorozatban tinik egy csoportja gyűlik össze egy titkos helyen, ahol izgalmas rémtörténeteket mesélnek egymásnak.

Október 18-án, vasárnap délután sem fognak unatkozni az izgalomra vágyó csemeték, ugyanis egy hamisítatlan mozimaraton keretében láthatják a nagy népszerűségnek örvendő Veszélyes Henry sorozat utolsó epizódjait. Végre kiderül, hogyan végződik Hőskapitány jobbkeze, a tizenhárom éves tini szuperhős, Henry Hart története.

De a sorozat rajongóinak a finálét követően sem kell elkeseredniük, ugyanis szintén országos premierrel érkezik a Veszélyes Osztag! A Veszélyes Henry spin-offjában Hőskapitány egy új csapatra való kis hőst toboroz, de visszatér a szintén már jól ismert Schwoz is. A két főszereplő egy ál-iskolát alapít, ahol a „botcsinálta X-Men” csapatnak megtaníthatják, hogyan tudják irányítani a szupererejüket a város védelmezésének érdekében.

Október 17-én, szombaton 16:00-tól Félsz a sötétben? országos premier. Október 18-án, vasárnap 15:10-től Veszélyes Henry befejező részek, majd 19:10-től Veszélyes Osztag országos premier a Nickelodeon műsorán!

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ha a párja nem kívánja az együttléteket: így derítse ki, hogy megcsalja-e vagy depressziós! (x)
Nem akar hormont szedni? Másképp is lehet „fiatalos” a házasélete! (x)

www.blikk.hu/eletmod/tippek/nickelodeon-vilaghiru-sorozat-premier/bknpkmj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?