máj 28, 2021
28 Views
0 0

Két hónap elég lehet Hosszú Katinkának, hogy a legjobb formáját hozza

Written by

Három éremmel zárta a budapesti úszó Európa-bajnokságot Hosszú Katinka, aki 400 vegyesen nyert, 200 pillangón a második, 200 vegyesen a harmadik lett.

A háromszoros olimpiai bajnok azt mondta, számára az Eb nem arról szólt, hogy csúcsformában versenyezzen, egyszerűen szerette volna megtapasztalni, hol is tart a felkészülésben.

Én nem érmekben gondolkozom!

Mind négyszáz, mind kétszáz vegyesen nagyon jó időt úsztam, és már tudom, nagyon jól látom, min kell dolgoznom a következő hetekben. Világossá vált, mire kell figyelnem az olimpiáig hátralévő időszakban” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Úgy fogalmazott, nincs semmi titok: a gyorsasága hiányzik.

„A versenyek hiánya miatt nincs meg a robbanékonyságom. Éppen azért kellenek a megméretések, mert csak így tudok előrefelé lépkedni, remélhetőleg így leszek egyre gyorsabb és gyorsabb.

Azon leszek, hogy elég legyen ez a két hónap arra, hogy a legjobb formámban versenyezhessek Tokióban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/28/uszo-eb-hosszu-katinka-olimpia-tokio/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Sport · Úszás
banner

Vélemény, hozzászólás?