máj 18, 2021
18 Views
0 0

Késely Ajna: Baszki, miért nem láttam meg előbb a túlsó pályán?!

Written by

Kedd este Késely Ajna negyedikként végzett az úszó Európa-bajnokság döntőjében 800 gyorson.

A fináléban szinte végig negyedik helyen állt a magyar úszó, egy pillanatra tudott csak feljönni a harmadik helyre, ám a döntő utáni interjúból derült ki, hogy fogalma sem volt róla, hogy mással versenyez az éremért. Az M4 Sport riportere ugyanis rákérdezett, látta-e az éppen legtávolabbi pályán Anna Jegorovát érkezni, mire Késely így felelt:

Az utolsó száz körül vettem észre, hogy ott van. Kicsit mormoltam is magamnak, baszki, miért nem láttam meg előbb a túlsó pályán Jegorovát?! Próbáltam az utolsó 25 méteren harcolni tovább, de igazából ennyi volt bennem. Ő viszont kihozta belőlem, hogy a 8:27 sikerült és ha nem látom meg őt, akkor lehet, hogy gyengébb idővel végzek. Úgyhogy innen is köszönöm neki, hogy ezt kihozta belőlem!

A 19 éves magyar versenyző nagyot javult a hétfői előfutamban úszott idejéhez (8:35.71 perc) képest, 8:27.31 perccel csapott célba negyedikként.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni. Fizessenek elő, olvassanak, kövessenek minket, vitatkozzanak velünk, adjanak ötleteket. Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/18/uszo-eb-2021-kesely-ajna-800-gyors-anna-jegorova/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Sport · Úszás
banner

Vélemény, hozzászólás?