márc 29, 2021
4 Views
0 0

Kés, fejsze és kasza – durván egymásnak esett két család a Baranya megyei Endrőcön

Written by

Kés, fejsze és kasza – durván egymásnak esett két család a Baranya megyei Endrőcön

Kés, fejsze és kasza is előkerült egy vitában a Baranya megyei Endrőcön. Két család esett egymásnak az életveszélyes eszközökkel, majd a sértett autóját rongálták meg a támadók. Az ATV Híradó riportja.

A család udvarán a haragosaik az autón töltötték ki a mérgüket. A megtámadott férfi apja nyilatkozott stábunknak.

“A pusztából jöttek, fejszével. Két fejszével is elkezdtek itt verekedni. Aztán fogta, elment hátra a kaszáért és ott a kocsi előtt verekedtek. Kitörték az ablakot a kocsinak” – mondta Kalányos János.

A támadók közül először egy 29 éves nő érkezett a helyszínre és ő kezdte a veszekedést. Nem volt szerencséje, mert a tulajdonos elbánt vele, elvette tőle a fejszét és ellökte. Ezután érkezett a férj, hogy segítsen az asszonyon. Őt egy bottal verte fejbe a védekező családfő, majd a fejszét tőle is elvette. Ezzel azonban még nem volt vége a csetepaténak.

“A hívatlan vendég nem adta fel. Kaszát ragadott és azzal támadott vitapartnerére azonban azzal sem járt sikerrel. Így az autót kezdte el ütni. Ezzel egyidőben a 29 éves nő összeverekedett a házigazda 23 éves élettársával, majd csatlakozott férjéhez és együtt rongálták az autót” – nyilatkozta Popovics Deján, a Baranya megyei RFK szóvivője.

Hogy mi okozta a két család között a nézeteltérést, nem derült ki. A rendőrök mind a négy résztvevő ellen eljárást indítottak. A 46 éves támadó férfi kivételével mindenkit előállítottak. Őt azért nem, mert a sérülései miatt kórházba kellett vinni.

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210329-kes-fejsze-es-kasza-durvan-egymasnak-esett-ket-csalad-a-baranya-megyei-endrocon

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?