okt 15, 2020
20 Views
0 0

Kérdőre vonták Claudiát a kommentelők férje betegsége miatt: a műsorvezetőnő maga tisztázta a helyzetet

Written by

Ahogy a Blikk megírta, sok más hírességgel egyetemben Liptai Claudia is koronavírus-fertőzött lett. Emiatt egyébként az Álarcos énekes műsorában idő előtt le kellett lepleznie magát. Claudia – aki már kigyógyult a koronavírusból – most az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy nem csak ő, hanem férje, Pataki Ádám is elkapta a vírust, viszont nála sokkal súlyosabb lefolyású volt a betegség, mint azt elsőre gondolták volna – intenzív osztályra került.

(A legfrissebb hírek itt)

Néhány kommentelőnek – nem csak az Instagram poszt, hanem a Blikk cikke alatt is – szöget ütött a fejében, ha Claudia férje is elkapta a vírust, hogyan lehetséges az, hogy a család többi tagja eljárhatott közösségbe. Mivel a fertőzés, illetve a járvány nem vicces téma, a műsorvezetőnő úgy döntött, mindenképp tisztáznia kell a felmerülő kérdéseket.

“Bár nem szoktam válaszolni az okoskodó kommentekre, de a helyzet komolysága megköveteli. Mindenkinek volt negatív kilépő tesztje. Ráadásul a kisfiamat addig nem engedtem még az ismerőseim közelébe sem, amiután Ádám már 5 napja kórházban volt. Így rendben?” – zárta le a vitát Claudia.

.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/liptai-claudia-kerdore-vontak-komment-koronavirus-karanten/862k6th

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?