márc 31, 2021
13 Views
0 0

Képtelen elhinni a tragédiát: egy padon hevert az elhunyt bokszoló – Varga Gyula öccse mérgezésről és ütésnyomokról beszél

Written by

A Blikk úgy tudja, Varga holttestére március 23-án találtak rá az Etele téren, egy padon. Lapunknak sikerült elérnie a volt sportoló öccsét, aki megtörten mesélt a tragédia napjáról és a továbbra is fennálló kérdőjelekről.

(A legfrissebb hírek itt)

– Teljesen összeroppant a család a szörnyű hírtől. Ez az egész, hogy Gyula többé nincs köztünk, elfogadhatatlan és felfoghatatlan. Jószívű ember volt és kiváló bokszoló, több súlycsoportban is bajnok lett – mondta lapunknak könnyekkel a szemében Varga László (24), a bunyós testvére. – Annyit tudtunk meg eddig, hogy késszúrás nem volt a testén, a szervezetében nem bukkantak drog nyomaira, a bonclapra mérgezés került fel, de a hatóságok még vizsgálják a körülményeket, mivel a fején ütésnyomok voltak.

A forgalmas tér egyik padján találták meg az ifjú sportoló élettelen testét/ Fotó: MTI/Róka László

A forgalmas tér egyik padján találták meg az ifjú sportoló élettelen testét/ Fotó: MTI/Róka László

Úgy tudjuk, azon a napon tömegverekedés volt a közelben, Kelenföldön, és elképzelhető, hogy az ökölvívóbajnok belekeveredett a balhéba. A család is értesült erről a konfliktusról.

– A rendőrség azt mondta nekünk, hogy ehhez az esethez nincs köze a testvérem halálának, de lehet, hogy nem merték közölni, ha találtak is összefüggést, ugyanis a gyászoló családunkból vagy 40-50 fő sietett a helyszínre – tette hozzá Varga László. – Mi is feltételezzük, hogy a fejsérülések ebből a verekedésből származnak. Csütörtökön megyek a rendőrségre, hátha több információt kapunk testvérem haláláról. Szeretnénk tudni, hogy ki vette el tőlünk Gyulát.

Varga Gyula több súlycsoportban is bajnok volt, a családja el nem tudja képzelni, miért halt meg

Varga Gyula több súlycsoportban is bajnok volt, a családja el nem tudja képzelni, miért halt meg

Varga az utóbbi években nem volt már aktív ökölvívó, de jó kondiban tartotta magát. Öt éve külföldre ment szerencsét próbálni. A szíve hazahúzta, egy éve tartózkodott itthon. Felesége, gyermeke nem volt. Temetése április 3-án lesz.

A Blikk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya közölte: a halálesettel kapcsolatban idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A haláleset körülményeit a BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja.

(Ez is érdekelheti: Elhunyt az orvos, aki korábban a megmérgezett Navalnijt kezelte)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/varga-gyula-elhunyt-bokszolo-pad-mergezes-utesnyom/mek423t

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?