ápr 28, 2021
4 Views
0 0

Képek: újabb apartmant vásárolt Lionel Messi a floridai metropoliszban

Written by

Újabb apartmant vásárolt Lionel Messi a floridai metropoliszban, a hétmillió dollár értékű ingatlanhoz hat medence, borospince és saját szakács is jár.

Mesébe illő a kilátás (Fotó: The Sun)


Hirdetés

Lionel Messi alighanem szereti, ha az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb városában, Miamiban időzhet. Erre enged következtetni, hogy a keleti parton fekvő metropoliszban két évvel ezelőtt vásárolt ingatlant mintegy tízmillió dollárért, nemrégiben pedig csaknem hétmilliót pengetett ki az újabb luxusapartmanért, amely az óceánpart szomszédságában, a Sunny Isles Beachen található – írja a The Sun.

(Fotó: The Sun)

A Barcelona 33 éves világklasszis labdarúgója biztosra ment, a grandiózus épület kilencedik emeletét csak ő veheti birtokba. Az 511 négyzetméteres fényűző lakás minden szegletéből lélegzetelállító kilátás nyílik, a négy-négy háló- és fürdőszoba mellett egy-egy borospincének és privát medencének is jutott hely. A kikapcsolódáshoz kis túlzással el sem kell hagyni az épületet: fitneszközpont, jógastúdió, gyógyfürdő, öt közös használatú medence és egy pezsgőbár is található benne, a gyerekek játszóházban szórakozhatnak, s ha mindez nem volna elég, egy magánszakács is dolgozik a házban.

(Fotó: The Sun)
(Fotó: The Sun)

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/kepek-ujabb-apartmant-vasarolt-lionel-messi-a-floridai-metropoliszban-2823319

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?