márc 30, 2021
9 Views
0 0

Kendall Jennert távoltartási végzéssel védi a bíróság egy férfitól, aki azt tervezi, hogy megöli a modellt, majd magát is

Written by

Valahogy kiszivárgott a netre egy felvétel, amin az Egyesült Államok egykori elnöke egy elég fura beszédet ad elő egy esküvőn. Mint kiderült: egy barátja lakodalmán ragadta meg az alkalmat, hogy szóljon pár jó szót, hogy aranyos, vicces sztorikkal szórakoztassa az ifjú párt és a násznépet, mint például:

milyen eszméletlenül király elnöke is volt Amerikának.

Parádés az egész felvétel, amit még Jimmy Kimmel se tudott nagyon kifigurázni, inkább egy-két mondattal egészítette csak ki a hallottakat, hogy például érdemes a háttérben feszengő zenekart figyelni, akik szívük szerint csak eljátszanák a Dancing Queent, hogy folytatódhasson a buli.

[embedded content]

Trump végül befejezte önmaga fényezését, megköszönte, hogy részt vehet az esküvőn, majd sok boldogságot kívánt az ifjú párnak és jó mulatást mindenkinek. Hát a mulatás ezek után garantált volt.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/30/kendall-jennert-tavoltartasi-vegzessel-vedi-a-birosag-egy-ferfitol-aki-azt-tervezi-hogy-megoli-a-modellt-majd-magat-is/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?