jún 8, 2021
9 Views
0 0

Keira Knightley minden nőismerősét zaklatták már szexuálisan, nem csak őt

Written by

Szó szerint senkit sem ismerek, akit ne ért volna már valamilyen módon zaklatás, legyen az villantás, vagy tapizás, vagy egy fickó azt mondja, hogy el fogja vágni a torkod, vagy pofon vág, vagy bármi is legyen az, mindenkit ért már ilyen

– mondta Keira Knightley a Harper’s Bazaar magazin júliusi számában.

A 36 éves brit színésznő „kibaszott nyomasztónak” nevezte a helyzetet, és akkor gondolkodott el először ezen, amikor márciusban Sarah Everard meggyilkolása után londoni nők nyíltan beszélni kezdtek, milyen óvintézkedéseket tesznek, ha egyedül kell hazamenniük este.

Egy felmérése szerint a brit nők több mint 70 százaléka tapasztalt már szexuális zaklatást nyilvános helyeken. A 2021 márciusában közzétett felmérés szerint a 18 és 24 év közötti nők körében ez az arány 97 százalékra emelkedett.

Knightleyt még az interjú közben is zaklatta egy ismeretlen férfi, aki követni kezdte őt és az újságírót, Lydia Slatert, és azt kiabálta a színésznőnek, hogy „nagyon fiatalnak nézel ki!” Knightley idén januárban jelentette be, hogy nem vállal több vetkőzős jelenetet férfi által rendezett filmben.

24.hu/kultura/2021/06/08/keira-knightley-szexualis-zaklatas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?